padonis Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Witam ponownieInstalacja Mapy powiodła się , pokazuje sektory itd.niestety nie pokazuje "free ships" , na zagranicznym forum też ktoś nad tym ubolewał ale może tu ktoś dobry zna temat i jak go napra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 W X3: Albion Prelude nie ma w czystej grze free ships jak to było w czystym X3TC czy Reunionie. Dodają je skrypty poprzez ułatwienia opuszczania statków przez pilotów jak NPC Bailing Addon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aldaran Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 Dokladnie,nie ma 'wolnych statkow' do przejecia w AP.Jest jeszcze SCS ktory generuje statki i kontenery,ale w/g mnie te dwa skrypty zbytnio ułatwiają gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padonis Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 może i nie ma wolnych statków, dziś to sprawdzałem inaczej, zmusiłem pilota do opuszczenia statku, latał samotnie w przestrzeni zrobiłem skan , włączyłem mapę scorpa i nic - nadal mapa nie pokazywała wolnych statków... a może do tego trzeba wpisać magiczne imie pilota ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
padonis Opublikowano 4 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 udało się- przeładowanie mapy przez F5 i jest, mapa znajduje statkico do skryptów to faktycznie ułatwiają ale czemu załogi opuszczaja tylko te małe statki i czemu nie można przejmować tych dużych, statek to statek a załoga to załoga , powinna być wszędzie taka możliwość, to znaczy ze wszystkimi statkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 4 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2012 W dniu 4.01.2012 o 15:50, padonis napisał:udało się- przeładowanie mapy przez F5 i jest, mapa znajduje statkiNie "mapa znajduje: tylko odświeżyłeś dane dla mapy. Wystawienie danych z gry to jedno, a zaczytanie tych danych do już otwartej mapy Scorpa to drugie. W dniu 4.01.2012 o 15:50, padonis napisał:co do skryptów to faktycznie ułatwiają ale czemu załogi opuszczaja tylko te małe statki i czemu nie można przejmować tych dużych, statek to statek a załoga to załoga , powinna być wszędzie taka możliwość, to znaczy ze wszystkimi statkamiW czystej grze duże statki przejmuje się (zdobywa) abordażem, komu się to nie podoba używa skryptu NPC Bail Addon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus76 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam wszystkichPadonis : "udało sie - przeładowanie mapy przez F5 i jest , mapa znajduje statki" nie wiem czy dobrze zrozumiałem , na czystej grze X3 Albion Prelude sie udało czy najpierw dorzucałeś jakieś skrypty.Mam zainstalowane x3 TC i teraz doinstalowałem x3 AP , w TC mapa pokazuje statki od razu po skanowaniu , jak wrzuciłem skrypty uruchamiające mapę do katalogu x3 AP , to po skanowaniu i zmianie ścieżki do loga , mapa nijak nie chce mi pokazać free shipow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 W czystym AP nie ma, a raczej nie było opuszczonych statków. Patch 1.1 dodał kilka losowych opuszczonych statków, pojawiających się w losowych sektorach.Info: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?p=3758596#3758596 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__PiTeR__ Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 do statków polecam sektory w okolicy Elysium of Light tam znalazłem bardzo dużo opuszczonych statków + astronautów, tylko jest przy okazji wielkie ryzyko zniszczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 W dniu 3.02.2012 o 20:49, __PiTeR__ napisał:do statków polecam sektory w okolicy Elysium of Light tam znalazłem bardzo dużo opuszczonych statków + astronautów, tylko jest przy okazji wielkie ryzyko zniszczeniaW tych "okolicznych sektorach" trwa wojna, więc nie ma się co dziwić że znajdziesz opuszczone statki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi