Yacek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Znalezione na forum Egosoftu:M2+USC KyotoBoroński MegalodonXenoński IM8Boroński MerlinM7Boroński GuppyParanidiańska AriadneTeladiański KormorantUSC MaccanaM6USC Albion PrideAP GunnerTMUSC ToukonTS+Boroński SturgeonSplicki DrakeTeladiański TernUSC HayabusaTP+Argoński PhantomTeladiański GeochenUSC Mani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 17 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 Czy ten AP Gunner, to nie ten sam co nas kiedyś ratował w X2 lub X3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HanSolo Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 USC Albion Pride... nie przypomina Wam statku głównego z X:Rebirth? Fajnie jeśli będę mógł poznać dzieje statku którym będę latał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gother Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Szkoda tylko, że spora część tych statków jest skopiowana z XTMa i XTC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 W dniu 18.12.2011 o 11:07, Gother napisał:Szkoda tylko, że spora część tych statków jest skopiowana z XTMa i XTC. Dlaczego szkoda? Jeśli statek jest fajny to czemu nie może być dodany do gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gother Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 W dniu 18.12.2011 o 11:57, Yacek napisał:Dlaczego szkoda? Jeśli statek jest fajny to czemu nie może być dodany do gry.Użyłem złych słów. Miałem na myśli, że twórcy nie napracowali się za dużo w kwestii statków. Oczywiście dobrze, że dodali te statki, bo lepiej aby były one w grze niż nie, ale dość sporo grałem w XTMa i XTC i nie będzie z tych statków tak dużej radości (przynajmniej dla mnie) jak w przypadku nowych statków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Link do statystyk statków w AP: http://x3ap.roguey.co.uk/ships/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 USC Toukon a przewozi statki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 No nic dziwnego, przecież to TM??P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chak510 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 tak ale wyglda jakby nie mógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bufi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 W dniu 30.12.2011 o 13:44, chak510 napisał:tak ale wyglda jakby nie mógłPrzy tej skali może być mylące. Lepiej zobaczyć go na zywo w akcji. TP Phantom na screenach też wygląda na jakiegoś twardziela, a to zwykły TP choć nieźlewypakowany wieżyczkami. To chyba najlepszy w grze TP.Ja to zachorowałem na USC Kyoto. Nie wiem czy do kupienia u Terran ale raczej trudno do zdobycia przez cała resztę.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 W dniu 30.12.2011 o 14:19, bufi napisał: Ja to zachorowałem na USC Kyoto. Nie wiem czy do kupienia u Terran ale raczej trudno do zdobycia przez cała resztę.P.Do kupienia. Ładny i fajny, znalazłem w jednym z sektorów wojennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczekan Opublikowano 31 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Kurcze niektóre z tych statków wyglądają naprawdę świetnie Czy Egosoft zatrudniło włoskich lub...polskich designerów do ich projektowania? To trochę śmieszne, ale jednym z celów mojej gry będzie posiadanie w kosmicznych garażach kilku takich modeli Tymczasem dzisiaj natknąłem się na zapowiedź prequela serii Alien(s), reżyserowanego przez samego twórcę serii, R. Scotta. Istnieje sporo zapożyczeń ze świata Obcego na potrzeby gier (i nie myślę tu tylko o serii Aliens vs Predators, ale również o Starcrafcie z jego dropshipem i pilotką). Popatrzcie sami na zapowiedź. NIe jestem jeszcze aż takim znawcą floty X, ale widzę sporo wspólnego z okrętami Argonów i Paranidian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trucx Opublikowano 17 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 I to są te nowe statki ?A reszta jest po staremu ?Bo jak tak to nie opłaca mi sie kupować tej gry wole zostać przy TC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2012 Sorry, ale to są tylko statki. AP to nie tylko kilka nowych statków. Czytaj dalej dział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi