Yacek Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Znalezione na forum Egosoftu:M2+USC KyotoBoroński MegalodonXenoński IM8Boroński MerlinM7Boroński GuppyParanidiańska AriadneTeladiański KormorantUSC MaccanaM6USC Albion PrideAP GunnerTMUSC ToukonTS+Boroński SturgeonSplicki DrakeTeladiański TernUSC HayabusaTP+Argoński PhantomTeladiański GeochenUSC Mani Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moskit Posted December 17, 2011 Share Posted December 17, 2011 Czy ten AP Gunner, to nie ten sam co nas kiedyś ratował w X2 lub X3? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HanSolo Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 USC Albion Pride... nie przypomina Wam statku głównego z X:Rebirth? Fajnie jeśli będę mógł poznać dzieje statku którym będę latał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gother Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 Szkoda tylko, że spora część tych statków jest skopiowana z XTMa i XTC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 18, 2011 Author Share Posted December 18, 2011 W dniu 18.12.2011 o 11:07, Gother napisał:Szkoda tylko, że spora część tych statków jest skopiowana z XTMa i XTC. Dlaczego szkoda? Jeśli statek jest fajny to czemu nie może być dodany do gry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gother Posted December 18, 2011 Share Posted December 18, 2011 W dniu 18.12.2011 o 11:57, Yacek napisał:Dlaczego szkoda? Jeśli statek jest fajny to czemu nie może być dodany do gry.Użyłem złych słów. Miałem na myśli, że twórcy nie napracowali się za dużo w kwestii statków. Oczywiście dobrze, że dodali te statki, bo lepiej aby były one w grze niż nie, ale dość sporo grałem w XTMa i XTC i nie będzie z tych statków tak dużej radości (przynajmniej dla mnie) jak w przypadku nowych statków. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 29, 2011 Author Share Posted December 29, 2011 Link do statystyk statków w AP: http://x3ap.roguey.co.uk/ships/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chak510 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 USC Toukon a przewozi statki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufi Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 No nic dziwnego, przecież to TM??P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chak510 Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 tak ale wyglda jakby nie mógł Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bufi Posted December 30, 2011 Share Posted December 30, 2011 W dniu 30.12.2011 o 13:44, chak510 napisał:tak ale wyglda jakby nie mógłPrzy tej skali może być mylące. Lepiej zobaczyć go na zywo w akcji. TP Phantom na screenach też wygląda na jakiegoś twardziela, a to zwykły TP choć nieźlewypakowany wieżyczkami. To chyba najlepszy w grze TP.Ja to zachorowałem na USC Kyoto. Nie wiem czy do kupienia u Terran ale raczej trudno do zdobycia przez cała resztę.P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 30, 2011 Author Share Posted December 30, 2011 W dniu 30.12.2011 o 14:19, bufi napisał: Ja to zachorowałem na USC Kyoto. Nie wiem czy do kupienia u Terran ale raczej trudno do zdobycia przez cała resztę.P.Do kupienia. Ładny i fajny, znalazłem w jednym z sektorów wojennych Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szczekan Posted December 31, 2011 Share Posted December 31, 2011 Kurcze niektóre z tych statków wyglądają naprawdę świetnie Czy Egosoft zatrudniło włoskich lub...polskich designerów do ich projektowania? To trochę śmieszne, ale jednym z celów mojej gry będzie posiadanie w kosmicznych garażach kilku takich modeli Tymczasem dzisiaj natknąłem się na zapowiedź prequela serii Alien(s), reżyserowanego przez samego twórcę serii, R. Scotta. Istnieje sporo zapożyczeń ze świata Obcego na potrzeby gier (i nie myślę tu tylko o serii Aliens vs Predators, ale również o Starcrafcie z jego dropshipem i pilotką). Popatrzcie sami na zapowiedź. NIe jestem jeszcze aż takim znawcą floty X, ale widzę sporo wspólnego z okrętami Argonów i Paranidian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trucx Posted July 17, 2012 Share Posted July 17, 2012 I to są te nowe statki ?A reszta jest po staremu ?Bo jak tak to nie opłaca mi sie kupować tej gry wole zostać przy TC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted July 17, 2012 Author Share Posted July 17, 2012 Sorry, ale to są tylko statki. AP to nie tylko kilka nowych statków. Czytaj dalej dział. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts