Volvez Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 A nie wiem.Powiem to tak bo nie mam pomysłu na rozpoczęcie zdania:Transfer towaru z magazynu miasta do fabryki produkującej np. komputery jest opodatkowany. Ważne byś produkować coś co wymaga dużo surowców. Wtedy więcej towaru jest pobieranego a co za tym idzie więcej kasy z podatku od transferu.Technologia rozwija się powoli.. to fakt. Jest zależna od poziomu technologicznego uniwersytetu. To też fakt.Na pierwsze nie mogę wiele poradzić. (tylko podatki) a na drugie mogę powiedzieć, że lepiej "wynajdywać" technologię bezpośrednio w fabryce bo dzięki temu sama sobie podnosi poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ok podatki dostrojone, może to zadziała..a tym czasem w mieście runęło kilka budynków. Sądząc po ilości komisariatów policji, nie mogli to być katoliccy ekstremiści, żądający kościoła wyższego niż 16 pięter. Budynki padają same z siebie, czy też się z czymś takim spotkaliście?EDIT: Już wiem o co chodzi- przeludnienie planety, kolega okazał się zapalonym urbanistą i chciał rozbudować miasto na całą planetę muszę zawieźć go na jakąś obcą planetę, zatknąć flagę i powiedzieć mu, żeby czuł się jak u siebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 17 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2012 (edytowane) U mnie budynki się walą z braku ludzi, plastiku i epidemii która objęła swoim zasięgiem 3 kolonie. Co więcej na moim statku swego czasu miałem aliena który zjadał mi pasażerów. Zostawały tylko hełmy na podłodze. Straszny widok.Wszedłem do sypialni a tam coś co wyglądało jak embrion aliena z ogonem skorka. Gdy poszedłem po karabin stwór się rozpłynął. Tylem go widział. Edytowane 17 Stycznia 2012 przez Volvez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Wow, ja bym się przeraził i zaatakował go nogą od krzesła lub czymś podobnym... tylko pytanie- skąd się wziął... a może wiozłeś materiały radioaktywne i jakiś pasażer zatrzasnął się w ładowni... ze względu na agresywne moby, zawsze noszę przy pasku pistolet i zapasowy magazynek, alien nie alien, ale 15 kulek nauczy go manier i zacznie jadać przy stole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 18 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Jakiś czas wcześniej miałem szczuro-podobne monstra na pokładzie. Moze któryś z nich zmutował albo cos.Nie miałem nogi od krzesła więc kopałem go własna. ale stał niewzruszony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Andrew, Maciek gracie jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Ostatnio gram z kolegami w Star Trek Online bo jest od niedawna za darmo prawie cała moja gildia przeszła z Battlestar Galactica na Star Treka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Czyli rozumiem, że twoje włości mogą zostać przekazane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 21 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Jak chcecie, może kiedyś wrócę do tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Właśnie ściągam, Jakby co to powiecie co i jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 21 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Oczywiście.Jakby co to zapraszam do naszego imperium. Załatwię ci jakiś fajny sektor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 A jak nazywa się wasze imperium?Moja nazwa to Ufoludek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Marpoca. W razie czego napisz mi w grze maila.Mój obecny nick to FluttershyJako Vice imperator mogę załatwić ci statek, sektor i przyjemne towarzystwo.W razie ataków piratów zostanie wysłany odemnie statek w celu abordażu kamikaze. (przejąłem tak stację TL11 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Attempt to join an existing empire failed for the following reason.The empire does not permit open immigration.Nieda sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Bo potrzebne jest hasło. Wyślę ci PW z hasłem. Nie rozpowszechniaj go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek60 Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Muj statek krąży wokuł Pocasti a ja znim. Napęd jest zniszczony. Załoga znikneła. Tlenu nie ma.Teleport nie działa.Jestem tam uwięziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 22 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Spróbuj odpalić napęd ręcznie z konsoli inżynieryjnej w maszynowni i dopiero idź na mostek i zasiądź za sterami może to coś da skoro nie masz załogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 A propos statku kosmicznego, udało mi się w końcu zbudować własny jednak jest jeden mały problem: Jak dokonać wymiany: ładownia statku- postać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Niewiem dlaczego ale niemoge wejśc tylko cały czasjest czarny kwadrat z napisem logging into server... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Poczekaj na rozwój wypadków, może nie miałeś wtedy neta, ewentualnie wdrażają jakiegoś update-a i dostaniesz stosowną informację.Albo spróbuj wbić ponownie, bo gra się zerżnęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ale teraz tez to mam a net jest, niewiem jak z updatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
littlekiller Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 u mnie wszystko gra więc nie wiem w czym może być problem EDIT:Co do mojego poprzedniego pytania to już nieaktualne, sam znalazłem rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 22 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Aldrin spróbuj na innej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Centurion Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Zrobiłem inną postac i zadziałało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 A ja własnie wyszedłemPogadaj z Mac'iem na kanale Chat-PL Powiedz że jesteś od Fluttershy'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi