Jump to content

Shore of Hazeron MMO na skalę jakiej jeszcze świat nie widział.

Andrew
 Share

Recommended Posts

A nie wiem.

Powiem to tak bo nie mam pomysłu na rozpoczęcie zdania:

Transfer towaru z magazynu miasta do fabryki produkującej np. komputery jest opodatkowany. Ważne byś produkować coś co wymaga dużo surowców. Wtedy więcej towaru jest pobieranego a co za tym idzie więcej kasy z podatku od transferu.

Technologia rozwija się powoli.. to fakt. Jest zależna od poziomu technologicznego uniwersytetu. To też fakt.

Na pierwsze nie mogę wiele poradzić. (tylko podatki) a na drugie mogę powiedzieć, że lepiej "wynajdywać" technologię bezpośrednio w fabryce bo dzięki temu sama sobie podnosi poziom.

• Replies 227
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ok podatki dostrojone, może to zadziała..

a tym czasem w mieście runęło kilka budynków. Sądząc po ilości komisariatów policji, nie mogli to być katoliccy ekstremiści, żądający kościoła wyższego niż 16 pięter. Budynki padają same z siebie, czy też się z czymś takim spotkaliście?

EDIT: Już wiem o co chodzi- przeludnienie planety, kolega okazał się zapalonym urbanistą i chciał rozbudować miasto na całą planetę 😉 muszę zawieźć go na jakąś obcą planetę, zatknąć flagę i powiedzieć mu, żeby czuł się jak u siebie 😀 .

U mnie budynki się walą z braku ludzi, plastiku i epidemii która objęła swoim zasięgiem 3 kolonie.

Co więcej na moim statku swego czasu miałem aliena który zjadał mi pasażerów. Zostawały tylko hełmy na podłodze. Straszny widok.

Wszedłem do sypialni a tam coś co wyglądało jak embrion aliena z ogonem skorka. Gdy poszedłem po karabin stwór się rozpłynął. Tylem go widział.

Edited by Volvez

Wow, ja bym się przeraził i zaatakował go nogą od krzesła lub czymś podobnym... tylko pytanie- skąd się wziął... a może wiozłeś materiały radioaktywne i jakiś pasażer zatrzasnął się w ładowni...

ze względu na agresywne moby, zawsze noszę przy pasku pistolet i zapasowy magazynek, alien nie alien, ale 15 kulek nauczy go manier i zacznie jadać przy stole...

Marpoca. W razie czego napisz mi w grze maila.

Mój obecny nick to Fluttershy

Jako Vice imperator mogę załatwić ci statek, sektor i przyjemne towarzystwo.

W razie ataków piratów zostanie wysłany odemnie statek w celu abordażu kamikaze. (przejąłem tak stację TL11 )