Yacek Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Pojawił się własnie patch 1.2 do moda TOTT.Informacje o zmianach i link do pliku patcha znajdziecie w temacie: http://www.des-studio.su/viewtopic.php?f=2&t=101Instalacja patcha:- czysta instalacja TC- patch 3.1 Egosoftu- instalacja moda TOTT v1.1- instalacja patcha 1.2Patch jest kompatybilny z zapisami gry z wersji 1.1.Patch zawiera już w sobie aktualne polskie pliki tekstowe.Prawdopodobnie wersje gry z modem AMT mogą być nie kompatybilne z patchem 1.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTii87 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Szok.Ile to pół roku czekania ?Ja już zrezygnowałem z totta na rzecz xrm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jak mozna pobrac ten patch? z ruskiej strony po probie wpisania literek do okna autoryzacji wraca jako nieudana ma ktos moze dostep gdzies do tego patcha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 W dniu 16.11.2011 o 13:17, piotr111 napisał:Jak mozna pobrac ten patch? z ruskiej strony po probie wpisania literek do okna autoryzacji wraca jako nieudana ma ktos moze dostep gdzies do tego patcha?Bo źle wpisałeś kod. Ja pobrałem bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 To moze wrzuc na mamutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 W dniu 16.11.2011 o 19:40, piotr111 napisał:To moze wrzuc na mamutka Nie widzę potrzeby: link działa, pobieranie też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 http://www.des-studio.su/data/PatchTOTTV1.2.exeprawidlowy link nie trzeba nic durnego wpisywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 W dniu 17.11.2011 o 01:45, piotr111 napisał:http://www.des-studio.su/data/PatchTOTTV1.2.exeprawidlowy link nie trzeba nic durnego wpisywacNie tyle prawidłowy, co bezpośredni link do pliku.Naucz się wpisywać kody, na wielu serwisach je spotkasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Jakos z innymi serwisami nie mialem klopotu. A jakbys podal bezposredni link nie byloby tej rozmowy.ps. nie jestem czlowiekiem konfliktowym ale tak trudno bylo komus pomoc i wrzucic na mamuta?. Szanuje twoją prace i wkład w społecznosc X ale tobie czasem przydało by sie troche pokory.pozdrawiam serdecznie i jak skończysz tlumaczyc encyklopedie z przyjemnościa ją poskładam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 A zauważyłeś jaki jest rozmiar pliku patcha? 155MB. Co innego są drobne tłumaczenia, co innego tak duży plik.Inna sprawa, to prawa autorskie. Bez zgody autora nie powinno się udostępniać jego pracy na innych serwisach. Musiałbym najpierw otrzymać zgodę od autora. Do tego problem był jednostkowy, więc nie widzę potrzeby.Możliwości pobierania plików z tamtego serwisu z bezpośrednich linków zapomniałem, dawno nie zaglądam na tamto forum, bo nie gram obecnie z modem TOTT.I proszę, nie rób z igły widły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryss Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Witam,Czy ktoś już gra w nowym patchem? Jak powiodła sie instalacja? Jakie wrażenia? proszę napiszcie coś!!!Ja instaluje do nowa TC plus patche wg 1 postu Yacka - bo po instalacji na obecną gre - cos się pokopało - (po wejściu w jakikolwiek sektor gra wraca do głównego menu).Dzięki - Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryss Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Witam,Jak narazie mam problemy z instalacją TOTT 1.2 i próbą uruchomienia save z wer. 1.1Problemy chyba przez Stocznie ATM - o czym wspominał Yacek.Ale pojawiła sie wersja 4.4 - wiec spróbuję jeszcze raz.Mam pytanie. W co teraz gracie? Nikt nie gra w TOTT 1.2 ??????Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARTii87 Opublikowano 20 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2011 Ja grałem w 1.1,ale po tym co ujżałem w XRM nie mam zamiaru wracać do totta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mike100 Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Instaluje kolejny raz grę i tego patcha według instrukcji ale cały czas mam wersje 1.1 ktoś miał podobny problem ??? Instalowałem TOTT na czystą grę w katalogu głównym gry pojawiły się katalogi "scripts.backup3100""t.backup3100" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 18 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Bo pewnie w polskim pliku txt nie zmieniono numeru wersji.Te katalog to backup oryginalnych plików TC, na wypadek odistalowania moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi