LOGOS Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Witam wszystkichTytułem wstępu:W ramach testów wypakowałem wszystkie pliki cat z głównego katalogu gry, z zachowaniem ich wewnętrznej struktury folderów (od 01 do 13 bo tyle ma w pełni zainstalowana i z patchowna gra). Ich zawartość, kolejno od pierwszego, umieściłem w głównym katalogu gry, zamieniając pliki z starszej wersji na nowsze. Potem kasuje pliki cat. Taką grę można odpalić całkowicie bez problemów jako grę z patchem 3.1.1 W takiej grze poprawia się trochę wydajności i nie ma powtarzających się plików poprawianych z patchu na patch, takich jak Tship, znajdujących się w różnych plikach cat. Wprowadzanie modów (takich jak CMOD) do gry musi się odbyć w taki sam sposób czyli wypakowanie ich z pliku cat i wrzucenie ich do głównego katalogu gry.1.Zastanawiam się jakie ogólne konsekwencje może mieć gra w taką wersję (zarówno pozytywne jak i negatywne) ?2.Jak myślicie mogę mieć z modami problemy?3. Jakie może mieć to konsekwencje dla skryptów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Medyk Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Przeczytaj ten temat i zastanów się nad jego treścią, bo ja nie rozumiem co tu w ogóle pisze, a przeczytałem to ze 3 razy. Napisz jakie pliki skąd i dokąd przekopiowałeś. I kurcze, nie rozumiem byku jaki zrobiłeś. Dwukrotnie napisałeś "morzę " w pkt 1 i 3 a w pkt 2 zastosowałeś normalną odmianę "mogę". No "ż" jest magicznie powiązane z "g" a nie z "rz". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi