Akatasz Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Nosze się z zamiarem zakupu nowego komputerka ale teraz przez tą nowa część "X" nie mam pojęcia co kupić a muszę się zdecydować bo oszczędności maleją z dnia na dzień!Co mam kupić za zestaw aby X Rebirth mi śmigał ;]Szukałem jakiś danych co do wymagań i nic nie znalazłem może ktoś coś odkrył albo może coś podpowiedzieć co do zakupu?Ps. Przepraszam że tu ale jest to związane z tym tematem a jeśli się mylę to post można przenieść tam gdzie kolega Volvez doradził. Co do zestawu to max 6k z monitorem ale dedykowany dla X Rebirth ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Witam cię.Pytanie zadaj w dziale zbrojownia. (W piaskownicy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 12 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Temat przeniesiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Póki co chyba nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na to pytanie, będzie można to stwierdzić po jakiś testach (fajnie jakby gra miała benchmark), jaki sprzęt jej się bardziej "podoba". Ale jeśli chodzi o iXy... to raczej stawiałbym na mocnego procka, jako, że gra wymaga sporo obliczeń (w końcu trzeba symulować zachowanie całego znanego wszechświata ), bardziej niż grafiki, której nie ma zwykle (naraz) aż tak wiele w porównaniu do innych gier. Oczywiście i tak musi być ponadprzeciętna... Myślę, że za tą cenę się coś znajdzie.Ogólnie warto lukać tam:http://www.purepc.pl/zestawy_komputerowe/zestawy_komputerowe_na_grudzien_2011?page=0,12(co do tego zestawu to można by zaoszczędzić nawet na grafie).A monitor... No nie wiem, ale polecam z funkcją tv, nawet jak nie masz sygnału to funkcje telewizyjne i pilot to zawsze ciekawa sprawa. Ja lubię głównie ze względu na lepsze niż monitorowe głośniki (już teraz rzadko w monitorach są, a jak są to słabe), a nie mam zbytnio miejsca na wolnostojące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 19 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 @Akatasz - Poczekaj do nowego roku, ponieważ teraz kupisz sprzęt, który tak naprawdę będzie kosztuje 20-30% drożej ze względu na święta. Za ten miesiąc nabędziesz kompa albo tańszego albo lepszego w tej samej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi