LeWaR Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Nie wiem, czy widzieliście to video:http://www.youtube.com/watch?v=k6ZcCQDsf1s&feature=player_profilepage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol665 Opublikowano 4 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2011 Już kiedyś wpadłem na ten filmik. Statek z X-ów jeśli się nie mylę.PS. Może wyjdzie jakiś filmik krótki, ale będzie o X-ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Widziałem to jakoś w połowie roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Ktoś zrobił pseudo-zajawkę dla zabawy i tyle IMHO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Ja uważam, że to jest wcale niezłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KordeQ Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Dla mnie to to jest jakiś fotomontaż ale spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BetonowaAnakonda Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 A to jest stary filmik. Nawet na forum już gdzieś było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 W dniu 15.09.2012 o 08:33, BetonowaAnakonda napisał:A to jest stary filmik. Nawet na forum już gdzieś było.Też mi się wydaje, że gdzieś na forum już jest ten film.Pytanie: co on ma wspólnego z działem X Rebirth? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omicron Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Prawdopodobnie to ten który jest na forum Zobaczcie datę pierwszej wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
facemob Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Nieciekawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Tu nie chodzi o to czy film jest ciekawy, czy nie. Tylko o to, że wykorzystano w nim statki (i zapewne sama grę do jego stworzenia) z X-ów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi