Jump to content

xudb na steam

Melkor
 Share

xudb na steam  

16 members have voted

1. 1. Czy chcielibyście by powstała taka grupa tylko dla społeczności forum?

• Tak
    • Nie
    • Nie mam steama więc i tak nie skorzystam

Recommended Posts

Pomyślałem ostatnio że może dobrym pomysłem było by gdyby powstała taka grupa na steam tylko dla użytkowników forum którzy mogli by razem grać, poznawać się. Jednak wszystko zależy od tego czy i Wy (użytkownicy) bylibyście czymś takim zainteresowani. Piszcie co o tym myślicie w komentarzach.

@Kedudg zobaczmy najpierw co wyjdzie z tym steam. Nie chce się kłócić który operator jest popularniejszy/lepszy czy może ma lepsze promocje. Sam mam konto tylko na steamie . Nie wydaje mi się żeby ta akcja wywoła jakieś większe zainteresowanie ale zobaczymy.

wszystko jest jasne Melkor chciałem tylko zauważyć że ci wszyscy dystrybutorzy zostali nam narzuceni poprzez kupowanie gier pudełkowych bo jako nacja nie lubimy kupowania taką formą gier dlatego jest ich tylu a nie jeden i masz racje zobaczymy co z tego wyjdzie

• 2 weeks later...

Dołączyłem do grupy jako cerberus9630. Osobiście nieznoszę steama i podobnych syfów, ale niestety gry tego wymagają ;/ . Możnaby też zrobić jakąś grupę (o ile można) na Windows Live (mój nick: Cerber963) - widomo, wszystko, co od Microsoftu jest do d***, ale o dziwo ten wynalazek, jak dla mnie jest nieco przyjemniejszy od steama. Ale i tak oba to syfy 😀

• 6 months later...
  • 11 months later...

Odświeżę stary kotlet ale coś stwierdziłem mianowicie że steam odblokował możliwość grania w gry kupowane wersją elektroniczną bez połączenia z internetem oczywiście po ich sciągnięciu i tryb singielpayer. U siebie sprawdziłem X-y, Warhammera i szogun. Czy coś wam wiadome na ten temat czy jest to wynikiem wojny handlowej między UE USA