Melkor Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Pomyślałem ostatnio że może dobrym pomysłem było by gdyby powstała taka grupa na steam tylko dla użytkowników forum którzy mogli by razem grać, poznawać się. Jednak wszystko zależy od tego czy i Wy (użytkownicy) bylibyście czymś takim zainteresowani. Piszcie co o tym myślicie w komentarzach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Ja jak najbardziej za. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedudg Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 Też mam tam konto, ale co z pozostałymi operatorami sprzedającymi gry elektronicznie i oferujący granie online? w sumie to jestem za Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted August 6, 2011 Author Share Posted August 6, 2011 @Kedudg zobaczmy najpierw co wyjdzie z tym steam. Nie chce się kłócić który operator jest popularniejszy/lepszy czy może ma lepsze promocje. Sam mam konto tylko na steamie . Nie wydaje mi się żeby ta akcja wywoła jakieś większe zainteresowanie ale zobaczymy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedudg Posted August 6, 2011 Share Posted August 6, 2011 wszystko jest jasne Melkor chciałem tylko zauważyć że ci wszyscy dystrybutorzy zostali nam narzuceni poprzez kupowanie gier pudełkowych bo jako nacja nie lubimy kupowania taką formą gier dlatego jest ich tylu a nie jeden i masz racje zobaczymy co z tego wyjdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted August 16, 2011 Share Posted August 16, 2011 Nikt z admiralicji nie siedzi na Steam niestety, ale jeśli ktoś chce założyć taką grupę, nie widzę problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted August 17, 2011 Author Share Posted August 17, 2011 Grupa na steam właśnie powstała. Wszystkich chętnych zapraszam, póki co grupa jest otwarta. Jeśli ktoś ma jakieś propozycje odnośnie tej grupy to chętnie wysłucham. Na początek przydał by się jakiś fajny awatar. http://steamcommunity.com/groups/Xudb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 17, 2011 Share Posted August 17, 2011 Jakby co to ja dołączyłem. Ale pewnie będę rzadkim gościem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melkor Posted August 17, 2011 Author Share Posted August 17, 2011 Może kiedyś się to zmieni, kto wie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Dołączyłem do grupy jako cerberus9630. Osobiście nieznoszę steama i podobnych syfów, ale niestety gry tego wymagają ;/ . Możnaby też zrobić jakąś grupę (o ile można) na Windows Live (mój nick: Cerber963) - widomo, wszystko, co od Microsoftu jest do d***, ale o dziwo ten wynalazek, jak dla mnie jest nieco przyjemniejszy od steama. Ale i tak oba to syfy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted August 23, 2011 Share Posted August 23, 2011 Można też założyć grupę na XFire, a potem opanujemy resztę świata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cerber Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 To do kompletu partia polityczna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 XJN, Xudb Jest Najważniejszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Założyłem steama, co prawda aby móc wrócić do HL, ale do grupy też się dołączyłem, jako SierotkaBezRysia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kedudg Posted February 26, 2013 Share Posted February 26, 2013 Odświeżę stary kotlet ale coś stwierdziłem mianowicie że steam odblokował możliwość grania w gry kupowane wersją elektroniczną bez połączenia z internetem oczywiście po ich sciągnięciu i tryb singielpayer. U siebie sprawdziłem X-y, Warhammera i szogun. Czy coś wam wiadome na ten temat czy jest to wynikiem wojny handlowej między UE USA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts