ego55 Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 WitamPoprawiłem sobie wreszcie reputacje u Ziemian , Sprawdzając w - Rozgrywka - mam już 240 , niestety w jednym sektorze ziemskim - Mars- pokazuje się M1 na czerwono , reszta statków niezależnie od klasy jest nastawiona pokojowo we wszystkich ziemskich sektorach , próbowałem do niego podlecieć i zagadać ale nie odpowiada , czy będzie on niszczył moje statki handlowe ? , jak zrobić aby był nastawiony do mnie pokojowo ? , czy jedynym wyjściem będzie go kiedyś zestrzelić ? , tylko co wtedy z reputacją u Ziemian ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Niestety tak jest. Będzie on niszczył twoje statki, a jeśli ty go zniszczysz to inne statki zczerwienieją. Jeśli masz gildie najemników to zleć jego zniszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 30 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 no to będę musiał zainstalować , znalazłem na mamucie tłumaczenie , a gdzie znajdę podstawowy plik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 30 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 W dniu 30.07.2011 o 13:53, ego55 napisał:no to będę musiał zainstalować , znalazłem na mamucie tłumaczenie , a gdzie znajdę podstawowy plik ?Tam gdzie wszystkie skrypty, na forum Egosoftu dotyczącym skryptów do X3R: http://forum.egosoft.com/viewforum.php?f=66&sid=7782937e261f2772dfb2880d0b422a9a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 zainstalowałem skrypt ale w BBS-ach mam in formacje tylko o przyłączeniu się do gildii , jak mogę dać zlecenie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Przyłącz się do gildii. Potem wchodzisz w konsole poleceń stacji i tam będzie opcja zlecenia najazdu. Na statek chyba nie możesz dać zlecenia, ale na sektor lub stacje tak. Powiedz, czy zadziała, bo nigdy tego nie próbowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 zapisałem się do najemników , wykonałem dla nich parę misji , ale nie ma możliwości zlecenia najazdu na sektor lub stację , można wchodzić tylko do wiadomości BBS , poleceń nie wydawać nie można żadnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Może za mała jeszcze reputacja?Bo działać powinno, jest to w opisie skryptu:In one of you stations, you use the station command to Order mercenaries and then you select the station which you wish to attack. You will then receive an incomming question and you have 4 options of how big the fleet should be, the bigger the fleet the more it will cost you. Choose which size fleet and the attack will begin, they will travel from another sector and head towards the station then start attacking. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 być może , w takim razie pracuje nadal nad reputacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Musisz wejść w polecenia swojej stacji. Nie możesz dowodzić cudzą stacją . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 fakt ,po wejściu w polecenia na swojej stacji pod numerkiem "5" można "wynająć" najazd na stację , cztery poziomy , najtańszy za 2 miliony najdroższy 27 milionów , wziąłem pierwszy poziom , patrzę , poleciała eskadra w zestawie 1 M3 i 5 M4 , ale Ziemniaki zaraz je rozjechały , "wziąłem" więc czwarty poziom , za 27 baniek zaoferowano najazd całej floty : M1 , M2 , kilka M6 i pełno drobnicy , tyle że nie poleciały , podejrzewam że miało to coś wspólnego z moją rangą , jako że jestem najemnikiem 1 poziomu , to domyślam się że mogę "wynająć" najazd 1 poziomu , tak więc musiałem wgrać sejva aby odzyskać kasę i wiozłem się za podnoszenie rangi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ego55 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 no i pochrzaniło się , mam już 3 poziom najemnika , a ze stacji zginęła nagle możliwość zamówienia najazdu , a najgorsze że nie wiem co się skonociło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi