ego55 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 W świecie X3 natknąłem się na droidy : bojowe , bojowe MKII i szpiegowski , czy mógłby ktoś objaśnić mi ich działanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Droidy bojowe i bojowe MkII jak nazwa wskazuje będą cię wspierać w walce, a szpiegowskie to będą dla odkrywać wszechświat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Kiedyś bawiłem się tymi droidami szpiegowskimi i jest raczej niedziałający droid, stworzony tylko na potrzeby fabuły, gdzie można było nim sterować. Koiedy chciałem takiego katapultować to wyskakiwał jako zwykły kontener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi