MARMUR243 Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Temat związany z bugiem. Jam mam inny problem, którego nie umie wyjaśnić. Dlaczego mój Swarog stracił możliwość przekazywania towaru innym statkom, mało tego na dodatek, ładownia mieści mniej towaru. Ciężko wyrzucać towar i potem kazać własnym statkom zbierać go, krew mnie zalewa. Proszę o pomoc w rozwikłaniu mojego problemu. Może jest jakieś wytłumaczenie, albo komuś się już to przytrafiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 A o jaki towar Ci chodzi dokładnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARMUR243 Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Dokładnie to: rakiety, broń, kapsuła abordażowa. Dokładnie to przepraszam, źle opisałem problem. Towaru nie widać w interfejsie w czasie wymiany z żadnym statkiem nawet z TL. To nie możliwe abym nie mógł przenieść towaru do superfrachtowca XL. Mam kupioną polisy ratunkową z początku gry i w tamtej części gry, jest wszystko w porządku z przeniesieniem towaru. Kombinowałem na wszystkie sposoby i soft sprawdzałem, laserem naprawczym wysmażyłem statek i nic, tylko czarna rozpacz i . Szkoda bo chyba będę musiał poświęcić z 12 godzin gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Jakiś babol, nie spotkałem się z takim problemem.Czy dotyczy to tylko i wyłącznie Swaroga? I jeśli tak, to jakiego; kupionego w stoczni, czy tego porzuconego, którego można znaleźć w sektorze EoL?Ale chyba nie ty jeden masz taki problem. Zobacz do tego posta na forum Des-Studio, pobierz skrypt, który jest tam podlinkowany i wrzuć do katalogu script, potem odpal grę i zobacz czy to pomogło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARMUR243 Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Tak poprawka działa i przy przekazywaniu towaru widać cały interfejs z wszystkimi towarami i broniami. Jeżeli komuś się przytrafi taki problem, to spokojnie może ją wykorzystać. Tylko ja już i tak rozpocząłem grę z zapisanego savu. Los mi wynagrodził stratę bo w ciągu godziny zdobyłem swój Xenoński węzeł i poparcie u Paradian na +9. Poprawkę buga mam i jak będę miał kłopoty z grą to powiadomię. Bardzo dziękuje Yacku za okazaną pomoc. Poprawka rozwiązuje jeszcze bezkolizyjny dostęp do Akademii wojskowej w sektorze Gonerów (statek zawsze nie widział siedziby korporacji i rozbijał się o nią). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi