PITERLITWA Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Witam , mam pytanie gdzie jest dostepny M0 Storm w Stoczni OATS niestety go niema a mod dodaje ten statek pozdrawiam .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 dobrze poszukaj są dwie stocznie OTAS druga jest w sektorze Star of Hope i tam jest ten okręt do kupienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 W dniu 27.06.2011 o 11:17, PITERLITWA napisał:Witam , mam pytanie gdzie jest dostepny M0 Storm w Stoczni OATS niestety go niema a mod dodaje ten statek pozdrawiam ....Dodaje, ale w samym modzie TOTT jest on tylko do zdobycia, nie do kupienia. Jeśli chcesz kupić musisz dodać sobie skrypt Stocznia TOTT: http://xudb.pl/index.php?/topic/1751-mini-mody-dedykowane-dla-tott/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PITERLITWA Opublikowano 27 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2011 Dzieki wielkie , mam stocznie Tott niepomyslalem o tym drugim sektorze pozdrawiam.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi