Green Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 witajcie mam takie pytanie czy ktokolwiek wygrał w loterii kupując losy na stacjach, jeżeli tak to jaką sumę kredytów?czy może jest to tylko taka forma łupienia z kasy naiwniaków pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ja kiedyś wysłałem około 30 losów i nic nie dostałem, uznałem, że to fake ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamba Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 tez o to kiedys pytalem, na starym forum.Da się wygrać, ale prawdopodobieństwo masz jak w prawdziwym lotto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Ale w jakiej loterii? Bo są np. takie, w których jest podawana nagroda i takie, w których nie ma itd. Czy może w każdej da się wygrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamba Opublikowano 22 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 Na moje to w każdej z tymi losami [ciągami cyfr]. Trzeba mieć fart xDnatomiast czytałem kiedyś wypowiedź jednego "farciarza", pisał on że wygrał dość szybko ładną sumkę- był właściwie ustawiony na tyle żeby sobie sprawić pokaźną flotę, a wcześniej latał jeszcze pachnącą nowością Novą. Twierdził, że w ten sposób zepsuł sobie całą przyjemność z gry :/podsumowując: nie warto tracić kasy na te loterie, a jak sie wygra to i tak na dobre nam to nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 22 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2011 ciekawe spostrzeżenia podobnie jak w realu - nadmiar kasy może narobić zamieszania, jednak czuje, że poradziłbym sobie z ogromną ilością kredytów co prawda w realu nie gram w lotto, za to rekompensuję sobie w X2 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi