Green Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 witajcie mam takie pytanie czy ktokolwiek wygra艂 w loterii kupuj膮c losy na stacjach, je偶eli tak to jak膮 sum臋 kredyt贸w?czy mo偶e jest to tylko taka forma 艂upienia z kasy naiwniak贸w pozdrawiam serdecznie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Ja kiedy艣 wys艂a艂em oko艂o 30 los贸w i nic nie dosta艂em, uzna艂em, 偶e to fake ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamba Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 tez o to kiedys pytalem, na starym forum.Da si臋 wygra膰, ale prawdopodobie艅stwo masz jak w prawdziwym lotto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Ale w jakiej loterii? Bo s膮 np. takie, w kt贸rych jest podawana nagroda i takie, w kt贸rych nie ma itd. Czy mo偶e w ka偶dej da si臋 wygra膰? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamba Posted June 22, 2011 Share Posted June 22, 2011 Na moje to w ka偶dej z tymi losami [ci膮gami cyfr]. Trzeba mie膰 fart xDnatomiast czyta艂em kiedy艣 wypowied藕 jednego "farciarza", pisa艂 on 偶e wygra艂 do艣膰 szybko 艂adn膮 sumk臋- by艂 w艂a艣ciwie ustawiony na tyle 偶eby sobie sprawi膰 poka藕n膮 flot臋, a wcze艣niej lata艂 jeszcze pachn膮c膮 nowo艣ci膮 Nov膮. Twierdzi艂, 偶e w ten spos贸b zepsu艂 sobie ca艂膮 przyjemno艣膰 z gry :/podsumowuj膮c: nie warto traci膰 kasy na te loterie, a jak sie wygra to i tak na dobre nam to nie wyjdzie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted June 22, 2011 Author Share Posted June 22, 2011 ciekawe spostrze偶enia podobnie jak w realu - nadmiar kasy mo偶e narobi膰 zamieszania, jednak czuje, 偶e poradzi艂bym sobie z ogromn膮 ilo艣ci膮 kredyt贸w co prawda w realu nie gram w lotto, za to rekompensuj臋 sobie w X2 pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts