Green Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 na południe od sektora Nopileos Memorial powinien się znajdować sektor Xenon 101 a jednak go tam nie ma, brak jest bramy skokowej,gdzie są sektory Xenon?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 8 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 Xenon 101? Nie pamiętam, żeby był taki sektor, sprawdzałem na Argonopedii i również nie ma. Nopileos ma bramy tylko do Danna's Chance (zachodnia brama) oraz Hatikvah's Faith (wschodnia brama). Przynajmniej tak jest w czyściochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 9 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2011 witamwygląda na to, że opierałem się na mapach z X3teraz sprawdziłem mapy X2 i okazuje się że sektory Xenon są na południe od Scale Plate Green, północ Black Hole Sun itd. itp.http://argonopedia.ppcis.org/sectors.php?cart=map Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Hmm jest taki sektor jak Xenon 101 nie wiem czy w 2 był ( bo dopiero ją instalowałem ) ale w X3 TC na-pewno już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość PaolinhaSmomy Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 Właśnie od jakiegoś tygodnia chciałem Cię ścignąć wieczorem/nocy na 15 min na ts by obgadać co nie co na temat mapy hehe tylko albo akurat nie trafiłem, albo mi się nie chciało : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 24 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2016 W X3 Reunion też jest 101 Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi