piotr111 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Gdzie można nabyć to cudo? fajny magazyn z tego może byćpiotr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 6 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 U Argonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A tak dokładniej? Przeleciałem wszystkie sektory ze stoczniami i kupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 W dniu 7.06.2011 o 00:40, piotr111 napisał:A tak dokładniej? Przeleciałem wszystkie sektory ze stoczniami i kupaMapa Scorpa.Ale pytania dodatkowe:Masz Stocznię TOTT?W jakiej wersji? 1.2?Jeśli na oba odpowiedź brzmi TAK, to statku Gaea nie kupisz nigdzie. Statek został w wersji StoczniTOTT v1.2 usunięty z listy dodawanych statków. Nie ma określonej w pliku TShips dwóch wartości, więc jego cena w stoczni wynosiła niebagatelną kwotę 0 kredytów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr111 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Nie niestety nie moge miec mapy scorpa poniewaz powoduje u mnie duzą niestabilnosc gry nie mam pojęcia dlaczego.a stoczni tott nie mam.Dziekuje chlopaki za pomoc Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kedudg Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Witam okręt ten był do nabycia w stoczni Argon Prime i masz rację może służyć tylko za mobilny magazyn do niczego więcej się nie nadaje więc nie cierpię z tego powodu że druga wersja moda go skasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 W dniu 7.06.2011 o 08:17, piotr111 napisał:Nie niestety nie moge miec mapy scorpa poniewaz powoduje u mnie duzą niestabilnosc gry nie mam pojęcia dlaczego.Chyba już o tym pisaliśmy. Nadal uważam że jest to nie możliwe. Mapa Scorpa nie ma prawa destabilizować gry. Ale to nie temat na dyskusje o tym.W dniu 7.06.2011 o 08:17, piotr111 napisał:a stoczni tott nie mam.To sobie dodaj.Polecałbym również mod Statki Korporacji AMT, kupisz dzięki temu znacznie bardziej pojemnego TL-a (Hierarha - zobacz do tematu o statkach AMT). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARMUR243 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Podpiąłem się do tego tematu, bo nie chce zaśmiecać forum. Mam problem, mianowicie znalazłem statek naprawczy. Wielkie bydle i do tego powolne, mało powiedziane nie mogę znaleźć do niego oprogramowania. Możecie mi pomóc ? Proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Chodzi ci o Arana? (statek z niebieskim polem siłowym oraz z ramionami po jednej stronie)O co ci chodzi pisząc, że nie możesz znaleźć do niego oprogramowania?Nie jestem też pewny czy temat jest odpowiedni do rozmowy o Aranie. (statek jest dostępny w SCS) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Co ma Gaea do Statku Naprawczego?Statek Naprawczy to inna nazwa Arana, a naprawczy to jest on tylko z nazwy. Nie ma żadnego oprogramowania do napraw dla niego.SCS też nie ma nic do tego. W czystej grze w pliku Tships są dwa statki o tym samym modelu: Aran i Statek Naprawczy. SCS tworzy statek remontowy, ale jest to model statku J (albo K, bo dawno się nim nie interesowałem)Koniec dyskusji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARMUR243 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Czyli można spokojnie sprzedać ten statek ? Myślałem że jest potrzebny do misji z fabułą. Choć na początek dobry jest, jako mobilny magazyn. Dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi