pershing Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 mam duży problem...kupiłem sobie Splickiego Lion'a i nie mogę oddokować od stoczni ręcznie niechce oddokować, używając Nawigacyjnych Poleceń (leć na pozycję, a nawet skok do innego sektora).Nawet statkiego którym zadokowałem do stoczni, po zakupie Lion'a oddokowałem oddaliłem się od stoczni i dałem Lion'owi polecenie żeby leciał za mną i dalej nic Panowie może wiecie o co chodzi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 Zmień sektor i wydaj polecenie oddokowania Linowi. Czyli ty musisz być w innym sektorze niż Lion.Standardowy błąd TC z dużymi lub nietypowymi statkami. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pershing Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 ok dzięki już myślałem że nie można nimi latać a ten błąd jest ciągle przy dokowaniu dużymi okrętami czy zdarza się raz na jakiś czas? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 21, 2011 Share Posted May 21, 2011 W dniu 21.05.2011 o 10:36, pershing napisał:a ten błąd jest ciągle przy dokowaniu dużymi okrętami czy zdarza się raz na jakiś czas?Różnie, zależy od statku, moda itp. Ja nigdy nie dokuję osobiście dużymi statkami, więc nie mam problemów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spikex Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Wiem, że to nie na miejscu, ale nie mogłem znaleźć takiego wątku. Gdzie można kupić statki klasy M0??--- Znalazłem <załamany> nie pomyślałem, że będzie to w modach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Kupisz jak każdy inny w stoczni. A że nie w każdej .... to już inna sprawa... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 W dniu 22.05.2011 o 21:31, Spikex napisał:Wiem, że to nie na miejscu, ale nie mogłem znaleźć takiego wątku. Gdzie można kupić statki klasy M0??--- Znalazłem <załamany> nie pomyślałem, że będzie to w modach A czytał instrukcję? Widział gdzieś w niej statki M0? Tej klasy statków jako takich nie w grze, choć można do niej zaliczyć również Arana i Valhalę z czystego TC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted May 23, 2011 Share Posted May 23, 2011 Temat dotyczy TTOTT i tu w grze są statki M0. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts