pershing Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 mam duży problem...kupiłem sobie Splickiego Lion'a i nie mogę oddokować od stoczni ręcznie niechce oddokować, używając Nawigacyjnych Poleceń (leć na pozycję, a nawet skok do innego sektora).Nawet statkiego którym zadokowałem do stoczni, po zakupie Lion'a oddokowałem oddaliłem się od stoczni i dałem Lion'owi polecenie żeby leciał za mną i dalej nic Panowie może wiecie o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 Zmień sektor i wydaj polecenie oddokowania Linowi. Czyli ty musisz być w innym sektorze niż Lion.Standardowy błąd TC z dużymi lub nietypowymi statkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 ok dzięki już myślałem że nie można nimi latać a ten błąd jest ciągle przy dokowaniu dużymi okrętami czy zdarza się raz na jakiś czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 W dniu 21.05.2011 o 10:36, pershing napisał:a ten błąd jest ciągle przy dokowaniu dużymi okrętami czy zdarza się raz na jakiś czas?Różnie, zależy od statku, moda itp. Ja nigdy nie dokuję osobiście dużymi statkami, więc nie mam problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spikex Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Wiem, że to nie na miejscu, ale nie mogłem znaleźć takiego wątku. Gdzie można kupić statki klasy M0??--- Znalazłem <załamany> nie pomyślałem, że będzie to w modach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Kupisz jak każdy inny w stoczni. A że nie w każdej .... to już inna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 W dniu 22.05.2011 o 21:31, Spikex napisał:Wiem, że to nie na miejscu, ale nie mogłem znaleźć takiego wątku. Gdzie można kupić statki klasy M0??--- Znalazłem <załamany> nie pomyślałem, że będzie to w modach A czytał instrukcję? Widział gdzieś w niej statki M0? Tej klasy statków jako takich nie w grze, choć można do niej zaliczyć również Arana i Valhalę z czystego TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Temat dotyczy TTOTT i tu w grze są statki M0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi