Green Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 (edytowane) witamSpoilerpo wydarzeniach w Omicron, powróciłem do sektora Argon Prime, nawiązałem kontakt z Argon 1, zadokowałem i obejrzałem pogrzeb przyjaciela wirtualnego Breda i napisy - czy to już koniec fabuły? pozdrawiam Edytowane 19 Maja 2011 przez Riess spoiler plx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamba Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 sam o to kiedyś pytałem. Tak, to juz koniec, niestety... krótka fabuła, ale jak sie okazuje gra daje wiele radości i bez fabuły zobaczysz ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 19 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 dzięki za odpowiedź kontynuuję w takim razie grę dalej, gdyż klimacik jest cudny i uwielbiam przestrzenie kosmiczne, eksplorację itd. itp. - kosmos to mój dom pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 19 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2011 W dniu 19.05.2011 o 11:48, Green napisał:uwielbiam przestrzenie kosmiczne, eksplorację itd. itp. - kosmos to mój dom Witaj w klubie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 21 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2011 teraz jak skończyła się fabuła to rozpocząłem zasiedlanie sektora Ore Belt, jest tam kilka 67% asteroid, tylko należy pozostawić M6 aby pilnował sektora, gdyż często się tam wysypują Xenonipóki co wiadomo kto tam rządzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 22 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Xenoni czy Khaaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 22 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2011 Khaaki oczywiście sorry za pomyłkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfmaniak@o2.pl Opublikowano 22 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2011 Sorry za odgrzewanie wątku, ale nigdzie indziej nie znalazłem odpowiedzi.Po misji z bramą należy się udać do sektora "Antigone Memorial" i pogadać z przyjacielem, który śledził tego Teladianina.Na koniec moja postać ma tylko jedną opcję do wyboru a mianowicie "Mam jeszcze jakąś sprawę do załatwienia". O co tu chodzi? Co trzeba zrobić by akcja ruszyła się dalej, bo utknąłem w miejscu, a z tej angielskiej paplaniny nie wiele da się sensownego wyłowić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Hmm, pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Jaką masz wersję gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfmaniak@o2.pl Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Wersja gry jest 1.5 z polskimi napisami (z których też nic nie wynika) przynajmniej tak piszę na okładce opakowania. Ja kupiłem całą antologie na allegro (wszystko ładnie zafoliowane itd. więc raczej oryginalne ).Z racji tego zająłem się rozbudową swoich fabryk i floty, ale gram już trzeci dzień średnio po 3-4 godziny i nic. Żadnej nowej wiadomości.Przejże jeszcze raz dziennik, ale chyba nie znajdę tam już nic nowego. Hmm... może czegoś nie zrobiłem jeszcze, bo niby bohater ma iść do muzeum sprawdzić dane które zebrał, do tego nie dochodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Muzeum jest na Antigone Memorial. Musisz polecieć promem na planete... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 A dokładniej podlecieć do statku Saien III czy jakoś mu tam i jeszcze raz się połączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfmaniak@o2.pl Opublikowano 23 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2011 Dobrze koledzy mówicie, rzeczywiście chodziło o lot promem, a że Centaur się troszkę do Mamuta nie mieści to w tym tkwił problem. Przesiadłem się na starego M5 i akcja ruszyła . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi