Green Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 (edited) witamSpoilerpo wydarzeniach w Omicron, powróciłem do sektora Argon Prime, nawiązałem kontakt z Argon 1, zadokowałem i obejrzałem pogrzeb przyjaciela wirtualnego Breda i napisy - czy to już koniec fabuły? pozdrawiam Edited May 19, 2011 by Riess spoiler plx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamba Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 sam o to kiedyś pytałem. Tak, to juz koniec, niestety... krótka fabuła, ale jak sie okazuje gra daje wiele radości i bez fabuły zobaczysz ;p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 19, 2011 Author Share Posted May 19, 2011 dzięki za odpowiedź kontynuuję w takim razie grę dalej, gdyż klimacik jest cudny i uwielbiam przestrzenie kosmiczne, eksplorację itd. itp. - kosmos to mój dom pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted May 19, 2011 Share Posted May 19, 2011 W dniu 19.05.2011 o 11:48, Green napisał:uwielbiam przestrzenie kosmiczne, eksplorację itd. itp. - kosmos to mój dom Witaj w klubie! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 21, 2011 Author Share Posted May 21, 2011 teraz jak skończyła się fabuła to rozpocząłem zasiedlanie sektora Ore Belt, jest tam kilka 67% asteroid, tylko należy pozostawić M6 aby pilnował sektora, gdyż często się tam wysypują Xenonipóki co wiadomo kto tam rządzi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Riess Posted May 22, 2011 Share Posted May 22, 2011 Xenoni czy Khaaki? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted May 22, 2011 Author Share Posted May 22, 2011 Khaaki oczywiście sorry za pomyłkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfmaniak@o2.pl Posted October 22, 2011 Share Posted October 22, 2011 Sorry za odgrzewanie wątku, ale nigdzie indziej nie znalazłem odpowiedzi.Po misji z bramą należy się udać do sektora "Antigone Memorial" i pogadać z przyjacielem, który śledził tego Teladianina.Na koniec moja postać ma tylko jedną opcję do wyboru a mianowicie "Mam jeszcze jakąś sprawę do załatwienia". O co tu chodzi? Co trzeba zrobić by akcja ruszyła się dalej, bo utknąłem w miejscu, a z tej angielskiej paplaniny nie wiele da się sensownego wyłowić? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gleavess Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Hmm, pierwszy raz się z czymś takim spotykam. Jaką masz wersję gry? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfmaniak@o2.pl Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Wersja gry jest 1.5 z polskimi napisami (z których też nic nie wynika) przynajmniej tak piszę na okładce opakowania. Ja kupiłem całą antologie na allegro (wszystko ładnie zafoliowane itd. więc raczej oryginalne ).Z racji tego zająłem się rozbudową swoich fabryk i floty, ale gram już trzeci dzień średnio po 3-4 godziny i nic. Żadnej nowej wiadomości.Przejże jeszcze raz dziennik, ale chyba nie znajdę tam już nic nowego. Hmm... może czegoś nie zrobiłem jeszcze, bo niby bohater ma iść do muzeum sprawdzić dane które zebrał, do tego nie dochodzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Muzeum jest na Antigone Memorial. Musisz polecieć promem na planete... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arw1 Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 A dokładniej podlecieć do statku Saien III czy jakoś mu tam i jeszcze raz się połączyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kfmaniak@o2.pl Posted October 23, 2011 Share Posted October 23, 2011 Dobrze koledzy mówicie, rzeczywiście chodziło o lot promem, a że Centaur się troszkę do Mamuta nie mieści to w tym tkwił problem. Przesiadłem się na starego M5 i akcja ruszyła . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts