Green Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 witam serdecznienapiszcie proszę jak zdobywać przychylność innych ras,chcę zakupić GFU do mojego rybołowa a takowe z tego co wiem posiada tylko rasa Paranid,może jest jakiś sposób lub sposoby, chętnie poznam,może to dotyczyć oczyszczania terytorium z Xenonów lub piratów pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 A na jakim poziomie masz reputację? Jeśli na domyślnym to lecisz do "Priest's Pity". Paranidiański sektor z bazą piracką. Wystarczy zniszczyć 3 statki piratów i już możesz dokować u Paranidów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 a gdzie odczytam poziom reputacji, gdyż mam na pieńku z Paranid (wróg księcia kapłana 55%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 No to właśnie poziom reputacji "wróg księcia kapłana 55%".Dobrym sposobem jest zaatakowanie stacji w Priest's Pity i wybicie piratów. Oczywiście stacji nie niszczysz, bo piraci się zrespawnują i znów będziesz mógł sobie nabić reputację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 16 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 rybołowem mam zaatakować stacje piratów? dodatkową informacją jest to, że miałem reputację 54% a po zniszczeniu kilku statków pirackich reputacja wzrosła do 56% a po konkretnej rozwałce wynika, że jestem jeszcze większym wrogiem kapłana 70% coś to nie tak działa no chyba, że im wyższy wynik tym lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 Generalnie żeby zdobyć zaufanie danej rasy należy tłuc jej przeciwników. Argoni vs Paranidzi, Boroni vs Splici. Teladianie lubią wszstkich, Nikt nie lubi czerwonych piratów na radarze. Wybór masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 16 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2011 W dniu 16.05.2011 o 20:33, Green napisał:rybołowem mam zaatakować stacje piratów? dodatkową informacją jest to, że miałem reputację 54% a po zniszczeniu kilku statków pirackich reputacja wzrosła do 56% Niektórzy Novą potrafią zniszczyć stację Ja to Centaurem i Rybołowem robiłem.W dniu 16.05.2011 o 20:37, LeWaR napisał:Generalnie żeby zdobyć zaufanie danej rasy należy tłuc jej przeciwników. Argoni vs Paranidzi, Boroni vs Splici. Teladianie lubią wszstkich, Nikt nie lubi czerwonych piratów na radarze. Wybór masz Czy to nie w X3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 czyli wynika z tego, że wszystko O.K. jak wzrasta mi ten wskaźnik - wróg księcia kapłana? miałem go na poziomie 54% a obecnie 70% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 Tak, masz coraz wyższą reputację Im więcej procent tym bliżej do następnej "przyjaznej" rangi, a im niżej tym bliżej do tej mniej przyjaznej Gdy będziesz miał następną rangę będziesz mógł już dokować na stacjach Paranidian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Green Opublikowano 17 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 17 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2011 W dniu 17.05.2011 o 10:08, Green napisał:wielkie dzięki Jak dziękujesz komuś za post to w prawym dolnym rogu danej wiadomości masz zielony przycisk z plusem, nie szczyp się tylko klikaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi