elgyd Opublikowano 18 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 Pięknie Czekam na więcej Nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrozaksen Opublikowano 3 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2017 Tak trzymać chłopaki, pomógł bym ale za dużo obowiązków i nie gram w Rebirth ale jak byście skończyli to z miłą chęcią bym spróbował Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petros13 Opublikowano 29 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Dzięki wielkie!!! Za tak "niewiele"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 @petros13 - wybacz, że tak niewiele jest aktualnie przetłumaczone, ale aktualnie od prawie miesiąca mam crunch w firmie i siedzę po 11-13h w pracy. Jak się skończy to na pewno wznowię prace nad tłumaczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 2 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2017 Przecież to bot xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saradeus Opublikowano 9 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2018 W dniu 9.10.2017 o 20:21, Moskit napisał:Jak ktoś chciałby przetestować jak gra wygląda ze spolszczeniem skończonym w 10%, to zachęcam do pobrania pliczku z Nexusa.I tak, jeszcze daaaleka droga przed tym tłumaczeniem i podsyłam link do pobrania tylko i wyłącznie dlatego, iż chciałbym poznać Wasze zdanie dotyczące nazewnictwa itp.O ile ktokolwiek będzie chciał to pobrać. Moskit dzięki za spolszczenie, widze że ciągle rozwijane. Taka inicjatywa przyczyni się do tego że gra nie pójdzie w zapomnienie. Gra po nieudanym debiucie okryła się złą sławą i chociaż teraz po licznych poprawkach jest naprawdę dobra trudno już przyciągnąć graczy . Cytat żeby link łatwiej było znaleść.Edit. Ostatni relase spolszczenia Moskita i jego ekipy w lutym, pozwoliłem sobie dokonać małych korekt. Dużo ich nie było - kilkanaście bo spolszczenie jest dość dobre. Lista zmian w pliku tekstowym . Spolszczenie X Rebirth 4.30. @Moskit jeśli Ci się zmiany spodobają wrzuć na Nexusa.Korektę aktualizuje od czasu do czasu gdy podczas gry coś mi się rzuci w oczy. Numercja korekt a,b ,c itd. Aktualnie jest oznaczona literką g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 W dniu 9.05.2018 o 11:54, saradeus napisał:Ostatni relase spolszczenia Moskita i jego ekipy w lutym, pozwoliłem sobie dokonać małych korekt. Dużo ich nie było - kilkanaście bo spolszczenie jest dość dobre. Lista zmian w pliku tekstowym . Spolszczenie X Rebirth 4.30. @Moskit jeśli Ci się zmiany spodobają wrzuć na Nexusa.Super! Rzucę okiem na to i podrzucę na Nexusa w wolnej chwili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 tam na nexus aby to pobrać trzeba się zalogować ?? ( można to pobrać jesz z jakiejś innej strony ) takie pytanie o mamuta co z nim ma ktoś linki bo zgubiłem a jak googolu pisze mamut twój dok to mi owłosione słone wyskakują . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 Tak, trzeba się zalogować.Tu masz spolszczenie. Chociaż jak patrzę na opis to nie ma tego za dużo.Mamuty dawno wyginęły X Rebirth PL - 0.14 - Spolszczenie - Polish Translation (XR 4.30)-517-0-14-1543023131.zip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 17 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2020 czyli stronka padła a modów , skryptów do starszych części trzeba przez inne stronki poszukać chociaż mamut był najlepszy. Dzięki za pomoc z spolszczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrian_Wir Opublikowano 18 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2020 Część spolszczeń do modów jest tu w odpowiednich tematach. Riess o to zadbał. Ale baza się mocno zmniejszyła. Po angielsku można szukać na formu egosoft lub na xdownloads.co.uk i trzeba polonizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi