Riess Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Nowy skrypt forum zawiera moduł statystyk umożliwiający mierzenie aktywności na forum z wybranych okresów, dlatego postanowiłem wygenerować kilka raportów aby sprawdzić jak szybko rośnie nasze forum Październik 2011Posty: 419Tematy: 34Użytkownicy: 21Listopad 2011Posty: 301Tematy: 17Użytkownicy: 18Grudzień 2011Posty: 1020Tematy: 44Użytkownicy: 69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 10 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Zaktualizowałem statystykę z maja 2011 Zostało nam 18991 postów aby przegonić forum Ego pod względem rozmiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 1 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Dodałem statystykę ruchu na czerwiec 2011. Wygląda na to że rozwijamy się szybciej od Egosoftu, bo nasze forum ciągle ich dogania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Dodałem statystykę za Lipiec 2011. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 A sierpniowa statystyka będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 21 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 Na śmierć o niej zapomniałem, zaraz się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Ja bym poprosił o staty z września, października, listopada i grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Uznałem że postować statystykę będę tylko z okazji święta lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 10 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 A to już jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 No popatrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Wykręcasz się od co miesięcznych zadań. Wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Kajam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 W dniu 11.01.2012 o 13:59, Riess napisał:Kajam się Na pokutę, odpraw zaległe modły do statystyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Pierwszy post zaktualizowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Hej, a stare statystyki? Czemu usunąłeś?No i wykres graficzny by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 W administracji jest tylko tekstowy, poza tym trzymam tylko ostatnie 3 miesiące aby post nie puchł. Muszę się zainteresować Google Analitics, oni udostępniają fajne śledzenie dla stron, ale bez nowych tematów/postów/rejestracji ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 wow grudzień gruby był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi