pershing Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 ach ten Mount & Blade...napewno znajdą się na tym forum osoby które dobrze znają tą grę dla tych którzy nie wiedzą o co chodzi http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=13106 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Ja znam i mam zwykłego M&B Zamierzam kupić warbanda ale nie dziś ani jutro Mam własne miasto, wieś i 29 poziom Reputacja większa niż u królów (ponad 1100). Dlatego, że nie lubię nordów to spowodowałem, że stracili wszystkie wsie, zamki i miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 9 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 mam Warbanda i polecam kupić naprawdę się opłaca. niestety kupiłem ogniem i mieczem a póżniej ogniem i mieczem dzikie pola i się trochę zdenerwowałem...dzikie pola nie wnoszą nic nowego do gry tylko tryb multi..multiplayer za 80zł?! to poprostu chamstwo.Renegade a jaką frakcję tolerujesz? znaczy jakie jednostki masz?ja z początku Chanackimi jednostaki walczyłem ze względu na konnych łuczników (ogólnie mają tylko konniece ) ale na oblegach już tacy dobrzy nie są ;/za to Swadiańscy Rycerzę są silni i wytrzymali ta gra podoba mi się ze względu na walki i to że nie ma żadnych mikstur czarów itp.nie ma że w pojedynkę można wytłuc legiony przeciwników.a jaki jest Twój ulubiony mod?mój Wiek Smutny ponieważ można walczyć Husarią!! choć przyznam że moim zdaniem są aż za dobrzy ponieważ 40 Husarzami wytłukłem ponad 100 Ottomańskich jednostek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomX3 Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 Bardzo dobra gra z tym ze w Warbandzie to mi zasadniczo kopia nie lezy, najbardziej mi sie milo gra swadia;), a zarombisty klimat ma ogniem i mieczem (to pierwsze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
"Xenobot" Opublikowano 9 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2011 a graliście w jakieś mody do M&B ? bo są świetne musiał bym poszuka bo to już tak dawno było.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 jasne pytasz się o mody do zwykłego M&B czy Warbanda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Pershing, ja gram bez modów, Swadianami. Właśnie ze względu na Swadiańskich Rycerzy Masz takich 60 to nikt Ci nie podskoczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Renegade wiadomo że Swadiańscy Rycerzą rządzą na polu bitwy niestety podstawowa wersja gry łatwo się nudzi ;/po zniszczeniu Nordów i prawie wygranej wojnie z Rhodokami robi się nudno ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
"Xenobot" Opublikowano 10 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 W dniu 10.05.2011 o 07:05, pershing napisał:pytasz się o mody do zwykłego M&B czy Warbanda?do zwykłego M&B ,nie dawno dostałem w łapska Warbanda i jakoś nie mam czasu w to grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 10 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2011 Xenobot napiszę mody którę mam i taki chłopski opisAge of Turbulence 0.990 (Wiek Smutny) jeden z lepszych modów całkowicie zmianiony gra.Nowe Frakcje, Jednostki, Bohaterowie. W tym modzie występuje Husaria zresztą pisałem o nim parę postów wcześniejgameplay (świetny podkład )http://www.youtube.com/watch?v=GRZZbswxJpkLords and Realms 1.505też bardzo fajny mod.nie wiele zmian na mapie, nowe jednostki, nowe opcje (możliwość rekrutowanie wasali, wybór kultury)1257 AD Middle Europe Final v1.2dzisiaj ściągnąłem, jak sama nazwa wskazuje mod przenosi Nas do XIII wiecznej Europyopis z mbrepository.comComplete version of my Mod, with all patches. Some new Textures of Armors, Shields and Horses added. New Elite unit for every Faction, completely reequiped with new stuff. Map improved (Poland by Cezarian). Bohemiae have historicaly correct renamed Lords (by Lukas). Some new real banners. And more little things.... Includes: - Factions (Kingdom of Poland, Bohemiae, Hungary, Holy Roman Empire, Velikij Novgorod) - New Lords (renamed and reequiped, Bohemiae historicaly correct) - New Horses, Armors and Shields - New Troop Tree (renamed, reequiped, new units added) - New Map (Inspired by map from mod Eastern Europe 1255) - Strong, renamed and reequiped heroes - Some new banners (Real cities Lvov, Novgorod, Gniezno, Brno etc.) - New stronger bandits - New mercenaries - New Medieval Music - Faction colors added - Premysl Otakar II. pictures in menu and module screens - Ladies renamed and reequiped - Throne pretendents renamed and reequiped - Tournamentsprawdopodobnie dziś go zainstaluję więc jutro coś więcej o nim napisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
"Xenobot" Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 o dzięki jak będę mieć czas to je przetestuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 znalazłem pewnego moda co prawda do Warbanda choć może będzie działał na zwykłym M&B.Gram na nim od wczoraj i zapowiada się bardzo ciekawielink:http://www.mountblade.info/forum/index.php?topic=5979.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Jeśli kupię Warbanda to możnaby na multiplayer zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 pewnie że tak jak widzę parę osób z tego forum lubi tą grę to można by stworzyć coś w rodzaju Klanu choć powiem że multi jest o wiele wiele cięższy niz singiel...bez bardzo dobrej umiejętności grania bronią dwuręczną (blokowanie na multi według ruchu myszki lub klawiszy kierunkowych) nie jest łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 To w multi nie ma blokowania automatycznego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 nie ma za łatwo by było zależy jak jest ustawiony serwer nie pamiętam dokładnie ale chyba albo według ruchu myszki albo klawiszy kierunkowych.jak chcesz na multi grać to w grze sobie włącz najlepiej według myszki i ucz się.ja nie wiedziałem że tak to jest i dostawałem po tyłku zanim się choć troszkę nauczyłem a i tak za dobry nie byłem.cwaniaczki nauczyli się markować cios np. z lewej i nagle atakują z prawej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 Ja walczę w zupełnie inny sposób Biorę jak najcięższą zbroję, najsilniejszą broń. Wpadam w grupę przeciwników i tnę jak zboże Troszkę szkoda, że jeśli masz średniej klasy wyposażenie to możesz bez utraty 1 pkt życia wyciąć wszystkich wieśniaków w wiosce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 11 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 na multi masz zupełnie inaczej wybierasz klase postaci (łucznik/kusznik, piechota lub kawaleria) kupujesz ekwipunek (początkowa ilość kasy jest ustalana przez serwer ale po zabicie przeciwnika otrzymujesz jakąś sumę) i zaczynasz walczyć nie radzę brać tarczy chyba że jest za darmo, ponieważ potrafią w parę sekund walki bezpośredniej ją zniszczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 12 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 Ale tarcza się przydaje jeśli wróg ma dużo łuczników Chyba, że umiesz strzały blokować mieczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 12 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2011 nie potrafie blokować mieczem ale sporo z tych co mają broń dystansową potrafi nieźle walić headshot'y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pershing Opublikowano 13 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2011 Renegade daj znać jak kupisz Warband'a na multi jest opcja pojedynku to poćwiczymy walkę i blokowanie bronią dwuręczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi