Neax Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Potwierdzone zostało wydanie najnowszej gry od studia egosoft czyli "X-Rebirth".W związku z tym miałbym dla was parę klimatycznych tapet.Spoiler[miniatura]http://www.deepsilver.com/uploads/media/xrebirth-all-fullsize.jpg[/miniatura]Nowe tapety będe wrzucał do 1-ego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Zaraz, co Woden z TC robi w X:Rebirth Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 22 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2011 CytatZaraz, co Woden z TC robi w X:Rebirth A po co dawać nowe statki skoro można odgrzać kotlety i zyssskownie ssssprzedać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 CytatCytatZaraz, co Woden z TC robi w X:Rebirth A po co dawać nowe statki skoro można odgrzać kotlety i zyssskownie ssssprzedać Skoro rzecz będzie działa się w uniwersum X, to jak sobie wyobrażasz, ze nagle wszystkie statki zmienią desing i nazwy. Jak to wyjaśnisz logicznie (po za oczywiście odstępem czasowym pomiędzy czasem TC a XR). Jeśli nie będzie dużego odstępu czasowego pomiędzy czasem akcji TC, a czasem w jakim zaczynamy grę w XR, to chyba logiczne że pojawią się w grze statki znane z poprzednich gier serii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Latałem tym M1 i powiem, że to na zdjęciu to nie jest woden.W trailerze była mowa o supernowej która (zapewne) zniszczyła wiele sektorów. Więc odstęp czasowy może być znaczny. No bo ile może odbudowywać się taki wszechświat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Na forum Ego spekulują, że wybuch Supernowej to raczej zniszczenie Bram Skokowych. Do tego jaki zasięg może mieć wybuch Supernowej? Ile sektorów może zniszczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 W myśl mojej dziwnej logiki:-Fala uderzeniowa supernowej w jednym sektorze mogłaby przejść przez bramę i przeniknąć do sąsiedniego sektora. Dochodzi do reakcji łańcuchowej która niszczy ileś tam sprzętu kosmicznego i planet. Ps. Hipernowa (silniejsza od supernowej) eksplodująca w naszej części galaktyki zniszczyłaby ludzkość... tak słyszałem.. na discovery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Jak to nie Woden, górna część pancerza wygląda podobnie. No i ten z tapety i ten z gry też miały hangar na dziobie EDITCytatW myśl mojej dziwnej logiki:-Fala uderzeniowa supernowej w jednym sektorze mogłaby przejść przez bramę i przeniknąć do sąsiedniego sektora. Dochodzi do reakcji łańcuchowej która niszczy ileś tam sprzętu kosmicznego i planet. Ps. Hipernowa (silniejsza od supernowej) eksplodująca w naszej części galaktyki zniszczyłaby ludzkość... tak słyszałem.. na discovery.Mogliby wysadzić bramę sektorze gdzie wybuchła supernowa i by było po rozwałce świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 CytatW myśl mojej dziwnej logiki:-Fala uderzeniowa supernowej w jednym sektorze mogłaby przejść przez bramę i przeniknąć do sąsiedniego sektora. Dochodzi do reakcji łańcuchowej która niszczy ileś tam sprzętu kosmicznego i planet. To tylko spekulacja. Nie tylko ty o tym spekulujesz: http://forum.egosoft.com/viewtopic.php? ... 60#3570260Polecałbym również ściągnięcie ze strony Egosoftu zawartej w Superboxie Encyklopedii: http://www.egosoft.com/download/superbox/bonus_pl.phpNiestety tylko po angielsku i niemiecku.Ale warto, dużo faktów, historii i tego co może być w XR.CytatJak to nie Woden, górna część pancerza wygląda podobnie. No i ten z tapety i ten z gry też miały hangar na dziobie Wodena masz tu: http://eng.x3tc.ru/screenshot/ship.php?NTc3MTA0MDMPodobieństwo spore, ale chyba to nie ten sam statek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Wiem wiem, to tylko spekulacje. Nie lubię faktów, często bywa tak że fakty się obala bo są nieprawdziwe. Na dodatek dotyczą głównie przeszłości. Spekulacje są dobre do przewidywania przyszłości, możliwych scenariuszy i dalekiej przeszłości. Jak ktoś kiedyś powiedział "ogranicza nas tylko nasza wyobraźnia. ".PS. Spekuluję iż jest to statek który potencjalnie zastąpi wodena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 No, tapeta wylądowała już u mnie na monitorze, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neax Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Jako że nie mogę wrzucić nowych tapet do 1-ego posta wrzucam je tutaj i uprzejmie proszę moderację/ administrację żeby wrzuci je w ich właściwe miejsce.SpoilerSpoilerSpoilerSpoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Fajny ten nowy akcelerator transorbitalny(czwarty spoiller). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 CytatFajny ten nowy akcelerator transorbitalny(czwarty spoiller).Jeszcze lepszą bramę widać na filmie w 40 sekundzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phantom Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 CytatCytatFajny ten nowy akcelerator transorbitalny(czwarty spoiller).Jeszcze lepszą bramę widać na filmie w 40 sekundzie.Wiem, ale ten akcelerator zauważyłem dopiero teraz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 A ta planeta na 4 spoilerze to Ziemia? A tamta planeta w głębi (w prawym górnym rogu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 CytatA ta planeta na 4 spoilerze to Ziemia? A tamta planeta w głębi (w prawym górnym rogu)?Sam się przeleć i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 No ja na pewno się przelecę Gdyby była taka możliwość to zamówiłbym już pre-order Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Mały obrazek ściągnięty z forum Egosoftu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 A to u góry to co, jakiś Battlestar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol665 Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Fakt trochę przypomina Battlestara. A co do X Rebirth to ja czekam na nowe zdjątka z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Jutro 28 kwietnia, ciekawe czy pojawią się jakieś nowe wieści w kwestii XR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Oto mój ulubiony obrazek .Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomol665 Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Zobaczcie co mam Power plant - zdjęcie. Super zdjęcie z gry. Oczywiście już na tapecie. Zamieściłem go tu jbc. Nikt nie będzie wchodził na shoutobx, żeby zobaczyć fote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 W dniu 2.07.2011 o 12:24, tomol665 napisał:Zobaczcie co mam Power plant - zdjęcie. Super zdjęcie z gry. Oczywiście już na tapecie. Zamieściłem go tu jbc.Zobacz do shotboxa, już wczoraj takie mieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi