Balrog55 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 WitamMam x2, wersję 1.5. Wpisywanie "Thereshallbewings" w nazwę pilota nic nie daje,edytor się nie włącza i nie ma napisu "modified". Czy ktoś zna rozwiązanie tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 problem pewnie przy wpisywaniu dwóch ll ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog55 Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Wpisuję poprawnie.Nie ma innej metody na włączenie Edytora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Z tego co pamiętam to w X2 nie zmieniało się imienia pilota tylko po prostu wstukiwało tekst 'Thereshallbewings' (pamiętaj o dużym T) ot tak, będąc w przestrzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog55 Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Nie no stary dzięki... Tak dawno grałem w x2 że nawet o tym nie pomyślałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gleavess Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Dziwię się, że ktoś komu działa X3 gra w X2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 CytatDziwię się, że ktoś komu działa X3 gra w X2 A ja nie Jak będę miał trochę luzu to odpalę X2, bo gra ma świetny klimat W kolejnych częściach niestety trochę go ubyło.Cieszę się, że mogłem pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balrog55 Opublikowano 20 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2011 CytatDziwię się, że ktoś komu działa X3 gra w X2 A czemu mając Gothica 3 czy 4 gram w 1 i 2?X2 to klasyk,co prawda nie lubię ciemnych sektorów i ogólnie słabszej o wiele orientacji niż w X3, ale klimatyczne kabiny z wieżyczkami, dźwięk laserów i ich piękny wygląd (szczególnie Akceleratorów Cząstek) oraz ciekawsza mimo wszystko fabuła niż w x3...Wyprawa do Kha'ak zgraciałą Hydrą przysporzyła mi więcej emocji niż jakakolwiek inna misja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamba Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 hmm... wpisuję podczas lotu Thereshallbewings na dwa sposoby, z uzyciem Caps Lock dla wielkiego T oraz z Shiftem dla wielkiego T. Nic się nie dzieje pomijająć otwierające się okienka - większość z klawiszy użytych do wpisania słowa jest zbindowana pod cokolwiek w grze ;pw moim najnowszym temacie opisalem skrypty. Postąpiłem zgodnie z instrukcjami i "Zainstalowalem" Khaak Hunter'a - oczywiście nie działa...czy aby to uruchomić muszę użyć edytora skryptów?EDIT: ale dziwne - wpisałem to Thereshallbewings w przestrzeni na wszystkie sposoby, i nic się nie działo poza tymi okienkami, ale sprobowalem jeszcze podczas lotu [wczesniej moja predkosc wynosila 0] i od razu zaskoczyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jamba Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2011 Skrypt z Camouflage Device działa wyśmienicieNatomiast KhaakHunter widnieje na liście skryptów w Edytorze, lecz nie działa jak w opisie. Jak należałoby go uruchomić? A może nie jest kompatybilny z wersją X2 1.4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi