Jump to content

Edytor skryptów-problem

Balrog55
 Share

Recommended Posts

Cytat

Dziwię się, że ktoś komu działa X3 gra w X2 🤔

A czemu mając Gothica 3 czy 4 gram w 1 i 2?

X2 to klasyk,co prawda nie lubię ciemnych sektorów i ogólnie słabszej o wiele orientacji niż w X3, ale klimatyczne kabiny z wieżyczkami, dźwięk laserów i ich piękny wygląd (szczególnie Akceleratorów Cząstek) oraz ciekawsza mimo wszystko fabuła niż w x3...Wyprawa do Kha'ak zgraciałą Hydrą przysporzyła mi więcej emocji niż jakakolwiek inna misja...

hmm... wpisuję podczas lotu Thereshallbewings na dwa sposoby, z uzyciem Caps Lock dla wielkiego T oraz z Shiftem dla wielkiego T. Nic się nie dzieje pomijająć otwierające się okienka - większość z klawiszy użytych do wpisania słowa jest zbindowana pod cokolwiek w grze ;p

w moim najnowszym temacie opisalem skrypty. Postąpiłem zgodnie z instrukcjami i "Zainstalowalem" Khaak Hunter'a - oczywiście nie działa...

czy aby to uruchomić muszę użyć edytora skryptów?

EDIT: ale dziwne - wpisałem to Thereshallbewings w przestrzeni na wszystkie sposoby, i nic się nie działo poza tymi okienkami, ale sprobowalem jeszcze podczas lotu [wczesniej moja predkosc wynosila 0] i od razu zaskoczyło 🤔