Bachor Posted April 6, 2011 Share Posted April 6, 2011 Witam. Nowy to jestem na forum.Gram w x3 Reunion od kilku lat, doszedłem do wielkiej kasy, miałem własną stocznie, flore M-7mek i krążoeników i wszystkiego co by se wymyslił.Piratów praktycznie przetrzebiłem, fabryk miałem w każdym bogatszym w zasoby sektorze.Wymyśliłem pięęękny sposób na niszczenie Xsenonskich krążowników :-))). Ale pewnego dnia gra mi sie zwiesiła i dupa :-(((. mam zapisane wszystkie możliwe sejwy i pliki z gry, po przeinstalowaniu i podmianach nic sie nie udało zrobić. Grałem od początku ale słabo miszłu bociągle mi sie gra wieszała. zmieniłem dyski w kompie na nowe, na nowo system (wszystko na orginałach). Teraz to już tylko nowy bardzdziej wypasiony komp sobie sprawie. Moje pytanie: czy z tych zapiskóda sie jeszcze coś odzyskać?Pisz poprawnie, w odpowiednich tematach. Post przeniesiony do nowego tematu. Yacek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts