Gleavess Posted June 8, 2011 Author Share Posted June 8, 2011 To już sam nie wiem... Spróbuj załadować plazmy gamma, ja tym przejąłem mojego pierwszego Khaak M3.Nie musisz wymontowywać uzbrojenia, wystarczy w rozkazach dla wieżyczek wybrać "brak" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYZIO Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 A propos szybkiego zarabiana czym najlepiej handlować na samym początku gry jakim towarami z tej legalnej pułki iw jakich sektorach . Drugie takie pytanie to właśnie odnośnie naprawy dostałem niedawno za wykonanie zadania swojego pierwszego Merkuergo w tej cześć gier z uniwersum X ( X2 The Threat ) tak wiecie statek ten nie dość, że goły to jeszcze lekko uszkodzony w X3TC wystarczył wyjść i użyć lasera wbudowanego w skafander do naprawy a tu ?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 Standardowy wyskok pilota to poniżej 80% kadłuba, 0% osłon i stukanie do niego z jakiegoś cienkiego laserka. Liczy się trafienie, a nie ile mu po tym trafieniu kadłuba zeżre. Im większy % kadłuba zostanie po wyskoczeniu tym lepsze wyposażenie będzie do wzięcia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 W dniu 24.02.2013 o 22:43, HYZIO napisał:... w X3TC wystarczył wyjść i użyć lasera wbudowanego w skafander do naprawy a tu ??A tu wystarczy zadokować do stoczni i mechanicy sami naprawią (za drobną opłatą) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HYZIO Posted February 25, 2013 Share Posted February 25, 2013 acha opcja z naprawą w stoczni dzięki a ta pierwsza kwestia ??edit. komu moge sprzedać jaja kosmicznych much i proszek massomu ?? za więcej niż 36kr . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts