Gleavess Opublikowano 8 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2011 To już sam nie wiem... Spróbuj załadować plazmy gamma, ja tym przejąłem mojego pierwszego Khaak M3.Nie musisz wymontowywać uzbrojenia, wystarczy w rozkazach dla wieżyczek wybrać "brak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 A propos szybkiego zarabiana czym najlepiej handlować na samym początku gry jakim towarami z tej legalnej pułki iw jakich sektorach . Drugie takie pytanie to właśnie odnośnie naprawy dostałem niedawno za wykonanie zadania swojego pierwszego Merkuergo w tej cześć gier z uniwersum X ( X2 The Threat ) tak wiecie statek ten nie dość, że goły to jeszcze lekko uszkodzony w X3TC wystarczył wyjść i użyć lasera wbudowanego w skafander do naprawy a tu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Standardowy wyskok pilota to poniżej 80% kadłuba, 0% osłon i stukanie do niego z jakiegoś cienkiego laserka. Liczy się trafienie, a nie ile mu po tym trafieniu kadłuba zeżre. Im większy % kadłuba zostanie po wyskoczeniu tym lepsze wyposażenie będzie do wzięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 W dniu 24.02.2013 o 22:43, HYZIO napisał:... w X3TC wystarczył wyjść i użyć lasera wbudowanego w skafander do naprawy a tu ??A tu wystarczy zadokować do stoczni i mechanicy sami naprawią (za drobną opłatą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 25 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 acha opcja z naprawą w stoczni dzięki a ta pierwsza kwestia ??edit. komu moge sprzedać jaja kosmicznych much i proszek massomu ?? za więcej niż 36kr . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi