lokutus Opublikowano 17 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 Czy wie ktos moze jak podmienic dzwieki broni w X-3 i gdzie to sie znajduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 18 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 Sam wielokrotnie próbowałem coś takiego zrobić, bez sukcesów niestety Dlatego ściągnąłem tego moda:http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=288835Nie dość, że podmienia dźwięki broni na lepsze to zmienia zupełnie ich efekty audiowizualne (mniejsze obciążenie dla komputera), balansuje ich skuteczność, naprawia kilka bugów oraz dodaje nowe zabawki :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokutus Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 to tak i ja,tez bez skutecznie,zadne kombinacje sie nie zdaly,a np:chcialem podmienic dzwiek broni khak na phaser ze star treka,a szkoda...jesli ktos ma jeszcze jakis pomysl jak to zrobic,czy jest taka mozliwosc,to zapraszam do mojego postu z gory dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokutus Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Sam wielokrotnie próbowałem coś takiego zrobić, bez sukcesów niestety Dlatego ściągnąłem tego moda:http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=288835Nie dość, że podmienia dźwięki broni na lepsze to zmienia zupełnie ich efekty audiowizualne (mniejsze obciążenie dla komputera), balansuje ich skuteczność, naprawia kilka bugów oraz dodaje nowe zabawki :]A czy nie orientujesz sie czy jest taki mod do X-3reunion? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 nie wystarczy podmienić pliku dźwiękowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokutus Opublikowano 19 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 tylko ktory plik jest z dzwiekami broni np: w reunion? i jak go otworzyc by moc podmienic dzwieki na takie jakie sie chce? i jakie pliki jeszcze sa,tak aby moc zmienic te dzwieki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 19 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2011 Combat Mod jest także dla X3R i jest to chyba poniższa wersja:http://www.thexuniverse.com/threads/114 ... mbat-Mod-2Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Proszę zakładać tematy w odpowiednich działach forum. Yacek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokutus Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Combat Mod jest także dla X3R i jest to chyba poniższa wersja:http://www.thexuniverse.com/threads/114 ... mbat-Mod-2W sumie ten mod zmienia pare rzeczy na ladniejszy wyglad,a takze bronie, sa ladniejsze kolory i troszke inny dziwek,jednak mi nie o to chodzi,chodzi o zmiane samych dzwiekow ,ale chyba nie ma takiej osoby ktorej by sie to udalo,podmienic dzwieki broni na wlasne,szkoda byc moze jest to nie mozliwe do zrobienia i trzeba grac z takimi jakimi sa,choc to nie wiarygodne ze przy takich zmianach jakich sie dokonuje w samej grze i wielu zmian w grze ta czesc jest niedostepna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 Skoro CMOD zmienia dźwięki, to znaczy że jest to możliwe. Chyba to logiczne. Trzeba tylko widzieć jak. Analiza zawartości plików .cat/.dat CMOD-a powinna wszystko ci wyjaśnić.PS. Cytuj poprawnie. A nie wklejaj wypowiedzi kogoś, jako własnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokutus Opublikowano 21 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 no wlasnie trzba wiedziec jak? wiec wlasnie jak,to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 A może instrukcję obsługi forum dołożyć? Proszę czytać, co na ekranie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokutus Opublikowano 23 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 co widac to widac,ale jak ktos ma jakies pomysly i sugestie na temat podmiany dzwiekow to zapraszam,razniej lepiej i szybciej rozwiazuje sie jakas sprawe,a jak ktos bedzie chcial wiedziec jak to zrobic a nie wie to tu jakiekolwiek pomoc dostanie,oczywiscie gdy ktos sie podzieli swoimi sugestiami a nie modami,czy skrypatami podmiany a swoja wlasne dzwieki broni wklejone w gre,pochwaleniem sie zaprezentowaniem ze komus sie udalo zalatwic to w ten sposob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arw1 Opublikowano 5 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2011 CytatA może instrukcję obsługi forum dołożyć? Proszę czytać, co na ekranie pisze Ja! Ja! Ja poprosze taką instrukcje! Jeśli jest w promocji to poprosze! A teraz na serio: skoro temat jest o dźwiękach, to jak podmienić odgłosy statków, oraz dopasować odgłos broni do wizualnego wystrzału?Proszę o instrukcje zarówno do X3R jak i X3TC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riess Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ściągnij x-archiver i wypakuj jedną z paczek w katalogu gry. W którejś znajdziesz krótkie mp3 z dźwiekami z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokutus1 Opublikowano 30 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2012 witam ponownie ,po dlugiej przeerwie,tak panowie w koncu udalo mi sie to zrobic,podmienilem dzwieki broni,aczkolwiek nie w reunion a w TC.....jestem pod drugim nickiem bo nietety na tamten nie moglem sie zalogowac,zapomnialem hasla a przypomnienie,czyli wyslanie nowego na poczte nie dziala,nie przysyla nowego hasla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi