MacDyller Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2008 Błąd podaję dla porządku, ale może jakiś cudem ktoś zna rozwiązanie.Robię fabułę z normalnego X3 na NH. Podczas misji, w której trzeba znaleźć Kyle'a Brenana w sektorze Nyana's Hideout, po odnalezieniu go i filmiku gra zawiesza się... Czarne tło i zapętlone parę sekund muzyki. Po pokazaniu filmiku (Kyle wlatuje do asterioidy z nvidium) gra chciała chyba coś doczytać, no ale się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azakal Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Ciężko powiedzieć. Najlepiej skopiuj save, zapamiętaj konfig gry i reinstalka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 4 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2008 No dobra, wszystko jasne. CytatNew Horizons is also compatible with X3 vanilla "Bala Gi" plot, but not with the main vanilla plot. If you want to play the main plot, you need to avoid to fly in NH sectors prior having completed the main plot.Taaa... no i reinstalka by nic nie dała, bo i tak poleciałbym tą samą (najkrótszą i bezpieczną, ale prze nowe sektory) do Nyana's Hideout... A tu trzeba jednak przez xenonków (347) i powinno być ok... jak bedzie mi sie chcialo to sprawdzę. xd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psorek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 zamiast tego latania przez xenonków można ich przeskoczyć - to jest obowiązkowe wg mnie wyposażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Nie można skoczyć do sektora, którego wcześniej nie znaliśmy. Ale jest przecież okrężna, bezpieczniejsza droga do sektora Nyana's Hideout. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacDyller Opublikowano 18 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Z miech temu próbowałem ponownie, jakaś doba gry na luzie i w tym samym miejscu fabuły ten sam problem. Nie jestem pewniem, być może o jeden etap filmiku dalej poszło. Ani ja, ani moje jednostki wlatywały do sektorów nowych (jedynie odktywałem bramy do nich). Tak więc niestety NH jednak nie jest w pełni kompatybilne z fabułą vanilla. Najlepiej wiec przejść fabułę a dopiero potem zaczynać NH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi