MacDyller Posted August 15, 2008 Share Posted August 15, 2008 Błąd podaję dla porządku, ale może jakiś cudem ktoś zna rozwiązanie.Robię fabułę z normalnego X3 na NH. Podczas misji, w której trzeba znaleźć Kyle'a Brenana w sektorze Nyana's Hideout, po odnalezieniu go i filmiku gra zawiesza się... Czarne tło i zapętlone parę sekund muzyki. Po pokazaniu filmiku (Kyle wlatuje do asterioidy z nvidium) gra chciała chyba coś doczytać, no ale się nie udało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azakal Posted August 18, 2008 Share Posted August 18, 2008 Ciężko powiedzieć. Najlepiej skopiuj save, zapamiętaj konfig gry i reinstalka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacDyller Posted November 4, 2008 Author Share Posted November 4, 2008 No dobra, wszystko jasne. CytatNew Horizons is also compatible with X3 vanilla "Bala Gi" plot, but not with the main vanilla plot. If you want to play the main plot, you need to avoid to fly in NH sectors prior having completed the main plot.Taaa... no i reinstalka by nic nie dała, bo i tak poleciałbym tą samą (najkrótszą i bezpieczną, ale prze nowe sektory) do Nyana's Hideout... A tu trzeba jednak przez xenonków (347) i powinno być ok... jak bedzie mi sie chcialo to sprawdzę. xd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
psorek Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 zamiast tego latania przez xenonków można ich przeskoczyć - to jest obowiązkowe wg mnie wyposażenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted August 8, 2009 Share Posted August 8, 2009 Nie można skoczyć do sektora, którego wcześniej nie znaliśmy. Ale jest przecież okrężna, bezpieczniejsza droga do sektora Nyana's Hideout. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MacDyller Posted December 18, 2009 Author Share Posted December 18, 2009 Z miech temu próbowałem ponownie, jakaś doba gry na luzie i w tym samym miejscu fabuły ten sam problem. Nie jestem pewniem, być może o jeden etap filmiku dalej poszło. Ani ja, ani moje jednostki wlatywały do sektorów nowych (jedynie odktywałem bramy do nich). Tak więc niestety NH jednak nie jest w pełni kompatybilne z fabułą vanilla. Najlepiej wiec przejść fabułę a dopiero potem zaczynać NH. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts