Woleyko Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Czy znacie jakiś mod dodający nowe bronie do X3 ? Nie chodzi mi tu o mod zmieniający parametry (CMOD) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Ta... nazywa sie Cmod 4.5. Sa nowe bronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woleyko Opublikowano 7 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 Mam CMOD 4.5 i nowych broni nie ma oprócz 2 bez nazwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 7 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2011 CytatMam CMOD 4.5 i nowych broni nie ma oprócz 2 bez nazwyGrasz w wersję PL? Pewnie tak, dlatego masz bronie bez nazw.Wiele modów dodaje nowe bronie: XTC, TOTT, że tak pierwsze z brzegu wymienię. Ale modów dodających tylko same bronie, oprócz CMOD-a, to nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 W Cm4 jest jeszcze Gamma PPC. Nikt nie wydal nowych broni dostepnych ot tak luzem, jesli juz to sa one dodawane w wiekszych modach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woleyko Opublikowano 8 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 Yacku masz racje mam polską wersje ;D ale mam taką prośbę czy możesz podać bezpośredni link do ściągnięcia TOTT gdyż znalazłem temat ale ze strony egosoftu przesyła mnie na rosyjską stronke a ja rosyjskiego nie umiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 CytatYacku masz racje mam polską wersje No to nie masz aktualnego spolszczenia, bo go jeszcze nie ma.Co twoje drugie pytanie ma wspólnego z tym tematem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi