Woleyko Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Czy znacie jakiś mod dodający nowe bronie do X3 ? Nie chodzi mi tu o mod zmieniający parametry (CMOD) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 Ta... nazywa sie Cmod 4.5. Sa nowe bronie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woleyko Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 Mam CMOD 4.5 i nowych broni nie ma oprócz 2 bez nazwy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 7, 2011 Share Posted March 7, 2011 CytatMam CMOD 4.5 i nowych broni nie ma oprócz 2 bez nazwyGrasz w wersję PL? Pewnie tak, dlatego masz bronie bez nazw.Wiele modów dodaje nowe bronie: XTC, TOTT, że tak pierwsze z brzegu wymienię. Ale modów dodających tylko same bronie, oprócz CMOD-a, to nie pamiętam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 W Cm4 jest jeszcze Gamma PPC. Nikt nie wydal nowych broni dostepnych ot tak luzem, jesli juz to sa one dodawane w wiekszych modach. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woleyko Posted March 8, 2011 Author Share Posted March 8, 2011 Yacku masz racje mam polską wersje ;D ale mam taką prośbę czy możesz podać bezpośredni link do ściągnięcia TOTT gdyż znalazłem temat ale ze strony egosoftu przesyła mnie na rosyjską stronke a ja rosyjskiego nie umiem ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 8, 2011 Share Posted March 8, 2011 CytatYacku masz racje mam polską wersje No to nie masz aktualnego spolszczenia, bo go jeszcze nie ma.Co twoje drugie pytanie ma wspólnego z tym tematem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts