Yacek Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Mapa nowego uniwersum moda (uwaga, duży rozmiar) :Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 A co jest w sektorze Skirmish? W dodatku sektor do niego przylegający przypomina mi o starym dobrym XTM, chyba to ze lezy u Splitow i tez na dole to nie przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 CytatA co jest w sektorze Skirmish? W dodatku sektor do niego przylegający przypomina mi o starym dobrym XTM, chyba to ze lezy u Splitow i tez na dole to nie przypadek Pisałem o tym już: http://xudb.pl/topic/1720-re-mod-time-of-the-truth/page__pid__26575__st__10#entry26575 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xdex Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Zajefajna mapa szkoda, że mapa galaktyki w grze tak nie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xdex Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Po raz pierwszy zainstalowałem mapę scorpa (nie śmiać się!) no i nie wiem jak mam ją przekonać aby widziała galaktykę z tott a nie x3tc... a do tego mam ogromny spadek wydajności ale nie wiem czy to akurat wina mapy - gra mi chodzi tak jak wcześniej na SETA . Pliki skryptów mapy juz się znajdowały w w katalogu gry, to chyba mod je tam dodał więc ich nie zamieniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 CytatPo raz pierwszy zainstalowałem mapę scorpa (nie śmiać się!) no i nie wiem jak mam ją przekonać aby widziała galaktykę z tott a nie x3tc...FAQ#1 oraz Mapa Scorpa wersja pod TC - przeczytaj o przydatnych klawiszach na mapie Scorpa.Cytat a do tego mam ogromny spadek wydajności ale nie wiem czy to akurat wina mapy - gra mi chodzi tak jak wcześniej na SETA . Pliki skryptów mapy juz się znajdowały w w katalogu gry, to chyba mod je tam dodał więc ich nie zamieniałem.TOTT na 100% nie zawiera skryptów z mapy Scorpa. Może jednak wcześniej próbowałeś ją instalować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xdex Opublikowano 26 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 nie próbowałem nigdy o to chodzi a w folderze ze skryptami gdy chciałem wrzucić pliki mapy one już tam były - takie same rozmiary i data modyfikacji. Może podczas instalacji mapy, mimo że do innego zupełnie folderu to i tak skopiowały się do folderu z grą? Jak dla mnie co najmniej dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2011 Może? W sumie to ja tak dawno nie instalowałem mapy Scorpa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 W dniu 26.03.2011 o 15:35, Xdex napisał:Po raz pierwszy zainstalowałem mapę scorpa (nie śmiać się!) no i nie wiem jak mam ją przekonać aby widziała galaktykę z tott a nie x3tc...a do tego mam ogromny spadek wydajności ale nie wiem czy to akurat wina mapy - gra mi chodzi tak jak wcześniej na SETA . Pliki skryptów mapy juz się znajdowały w w katalogu gry, to chyba mod je tam dodał więc ich nie zamieniałem.Właśnie postanowiłem wrócić do X3 i mam ten sam problem:http://www.tinypic.pl/v1j8wywh8bxoDziwne, bo ostatnio (jakieś 8 miesięcy temu) tego problemu nie było :/ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 1. Eksportowałeś dane dla mapy z gry TOTT?2. Po otwarciu programu mapy sprawdź w konfiguracji mapy z jakiego katalogu pobiera dane i zobacz czy masz w nim plik właśnie wystawiony z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Ta robiłem to już dziesiątki razy, wszystko jest wyeksportowane, ustawione, ale sprawdziłem "ręcznie", czy są nowe sektory i okazało się, że nie ma, więc problem tkwi w ToTT, a nie mapie. Przeinstalowałem całość i wszystko gra, jakieś skrypty musiały nie zaskoczyć. Ehh, ja to mam szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi