Szynszyl Posted February 27, 2011 Share Posted February 27, 2011 Gram w X uniwersum od czasów X- beyond the frontier (który dostałem na urodziny jako małolat) potem były X2 i X3 Reunion. Od jakiegoś roku albo i dłużej (nie wiem dokładnie) siedzę na X3 TC. I przez cała serie jaka przeleciała przez moje ręce skupiałem się na walce (wszelkiego rodzaju skrypty itp tworzące inwazje i inne konflikty zbrojne). Niestety od pewnego czasu mam wrażenie że nie wykorzystuje wszystkich aspektów gry. Dlatego mam do was pytanie co wy robicie za sterami swoich statków?? Opowiadajcie o grach z fabuła jak i o własnych grach. Po prostu szukam czegoś co mogę porobić w Xie a nie będzie tylko oglądaniem jak moje M2 walczą z innymi statkami... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
braman Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 hehe mody skrypty mnóstwo tego jest Xtma sobie zainstaluj albo jakiś większy mod z zasady instaluje jakiś mod nowy co jakiś czas aby mi się gra nie nudziła zbytnio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 jak ci się X znudziło że nie wiesz co robić, to odpocznij sobie od gry z miesiąc, a potem, jak braman radzi, zainstaluj sobie z większym modem i nowymi skryptami hehe Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts