Szynszyl Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Gram w X uniwersum od czasów X- beyond the frontier (który dostałem na urodziny jako małolat) potem były X2 i X3 Reunion. Od jakiegoś roku albo i dłużej (nie wiem dokładnie) siedzę na X3 TC. I przez cała serie jaka przeleciała przez moje ręce skupiałem się na walce (wszelkiego rodzaju skrypty itp tworzące inwazje i inne konflikty zbrojne). Niestety od pewnego czasu mam wrażenie że nie wykorzystuje wszystkich aspektów gry. Dlatego mam do was pytanie co wy robicie za sterami swoich statków?? Opowiadajcie o grach z fabuła jak i o własnych grach. Po prostu szukam czegoś co mogę porobić w Xie a nie będzie tylko oglądaniem jak moje M2 walczą z innymi statkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
braman Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 hehe mody skrypty mnóstwo tego jest Xtma sobie zainstaluj albo jakiś większy mod z zasady instaluje jakiś mod nowy co jakiś czas aby mi się gra nie nudziła zbytnio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 jak ci się X znudziło że nie wiesz co robić, to odpocznij sobie od gry z miesiąc, a potem, jak braman radzi, zainstaluj sobie z większym modem i nowymi skryptami hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi