Szynszyl Opublikowano 27 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Witamczy posiada ktoś plik instalacyjny patcha 2.7?? Chce coś sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 http://lmgtfy.com/?q=terran+conflict+2.0+to+2.7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Fajne powinniśmy traktować tak osoby którym nie chcę się samemu szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Ja jeżeli nie mogę znaleźć Patcha go gry, to szukam na stronie DLH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi