Yacek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Przyznam się, że Promień Holowniczy, to tak naprawdę ostatni raz używałem w X3R gdy za pierwszym razem holowałem Hyperiona w misji Bala Gi. Później, również w TC, używałem SCS, do przejęcia statku, który trzeba było holować. Teraz, robiąc fabułę Leviatana z XTC, zaopatrzyłem się (też nie potrzebnie) w Promień Holowniczy. A tu niespodzianka związana z posiadaniem Promienia Holowniczego. Okazało się że mając go w ładowni mam możliwość wykonywania nowego rodzaju misji, polegających na holowaniu do stoczni uszkodzonych statków (M7, M1), oczywiście w trakcie holowania statki atakowane są przez piratów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 a dobrze płacą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saradeus Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 A da się taki holowany podprowadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Cytata dobrze płacą? Nie zwróciłem uwagi, ale raczej tak.CytatA da się taki holowany podprowadzić ?Nie, nie jest opuszczonym statkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 28 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 No to trzeba tak zrobić, aby był opuszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi