Yacek Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Przyznam się, że Promień Holowniczy, to tak naprawdę ostatni raz używałem w X3R gdy za pierwszym razem holowałem Hyperiona w misji Bala Gi. Później, również w TC, używałem SCS, do przejęcia statku, który trzeba było holować. Teraz, robiąc fabułę Leviatana z XTC, zaopatrzyłem się (też nie potrzebnie) w Promień Holowniczy. A tu niespodzianka związana z posiadaniem Promienia Holowniczego. Okazało się że mając go w ładowni mam możliwość wykonywania nowego rodzaju misji, polegających na holowaniu do stoczni uszkodzonych statków (M7, M1), oczywiście w trakcie holowania statki atakowane są przez piratów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 a dobrze płacą? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradeus Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 A da się taki holowany podprowadzić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 Cytata dobrze płacą? Nie zwróciłem uwagi, ale raczej tak.CytatA da się taki holowany podprowadzić ?Nie, nie jest opuszczonym statkiem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 No to trzeba tak zrobić, aby był opuszczony Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts