Yacek Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Wydawało by się, że grając w X3TC już ponad dwa lata, gra nie może mnie niczym zaskoczyć. Nic bardziej mylnego.Zawsze wydawało mi się że jest kilka rodzajów misji, a raczej stopni trudności: dziecinne prosta, bardzo łatwa, łatwa, trudna, bardzo trudna. Tymczasem wczoraj znalazłem jeszcze jeden rodzaj:Przynajmniej szczerze mówią Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kapitan Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Konrad162 Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 20 tysięcy do fabryki... ciekawe jaka jest jej pojemność. Tzn. czy zmieszczą wszystko? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted January 28, 2011 Author Share Posted January 28, 2011 Cytat20 tysięcy do fabryki... ciekawe jaka jest jej pojemność. Tzn. czy zmieszczą wszystko?Pewnie nie i dlatego misja jest "niemożliwa" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted January 28, 2011 Share Posted January 28, 2011 Ciekawe po co dali to "OK" skoro i tak nie dasz sobie z tym rady. Chociaż.. Polak potrafi i na pewno po pewnym czasie jakoś to zrobisz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Na zamieszczonym zdjęciu ewidentnie widać bałagan w plikach gry. To też nie ma się co dziwić, że wyskoczyła taka, a nie inna informacja odnośnie wykonania zadania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 Nie bałagan, a brak tłumaczenia TOTT. Fotka pochodzi z tego moda, z początku rozgrywki, kiedy jeszcze nie było polskiej wersji plików tekstowych.A tego co gdzieś czytałem, to te misje zostały specjalnie dodane w modzie TOTT, tak dla urozmaicenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 W tym tekście jest napisane, że piszesz o X3TC. Tak wiec zdecyduj się w końcu o jaką rozgrywkę ci chodzi Bo X3TC to nie TOTT I ten wątek powinien być raczej w tamtym dziale CytatWydawało by się, że grając w X3TC już ponad dwa lata, gra nie może mnie niczym zaskoczyć. Nic bardziej mylnego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 W chwili kiedy pisałem pierwszy post, myślałem że to misja z czystej gry, dużo później dowiedziałem się iż takie coś dodał właśnie TOTT.A TOTT to również X3TC, no chyba że dla Ciebie to pacman. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 A rozumiesz znaczenie słowa Modyfikacja (Mod) ? Czy może MOD, to dla ciebie też skrypt ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 A masz mod, który zmienia w 100% wszystkie aspekty gry X3TC? Bo ja nie, każdy zmienia tylko część, ale nadal, w większości przypadków w większym procencie to nadal jest X3TC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lizard Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 No i dlatego to się nazywa modyfikacja, która w znacznym zakresie zmienia system gry. A co za tym idzie, większość jej aspektów ulega zmianie. Więc generalnie nie można nazwać tego już X3TC. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted March 17, 2011 Author Share Posted March 17, 2011 CytatNo i dlatego to się nazywa modyfikacja, która w znacznym zakresie zmienia system gry. A co za tym idzie, większość jej aspektów ulega zmianie. Więc generalnie nie można nazwać tego już X3TC.A czym? Wiedzminem, COD-em czy inna grą?Zawsze to będzie X3TC, co najwyżej poddany Totalnej Modyfikacji. Ale silnik nadal będzie ten sam. Chyba że Egosoft udostępni kod źródłowy gry, a ktoś go zmodyfikuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted March 17, 2011 Share Posted March 17, 2011 Do różnych gier też są mody a nazwy tych gier nadal pozostają takie same. Na forum rozpisywano się o modach do Obliviona.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts