Jump to content

Ciekawostki

Yacek
 Share

Recommended Posts

Wydawało by się, że grając w X3TC już ponad dwa lata, gra nie może mnie niczym zaskoczyć. Nic bardziej mylnego.

Zawsze wydawało mi się że jest kilka rodzajów misji, a raczej stopni trudności: dziecinne prosta, bardzo łatwa, łatwa, trudna, bardzo trudna. Tymczasem wczoraj znalazłem jeszcze jeden rodzaj:

post-65-13043681068999_thumb.jpg

Przynajmniej szczerze mówią 😛

• 1 month later...

Nie bałagan, a brak tłumaczenia TOTT. Fotka pochodzi z tego moda, z początku rozgrywki, kiedy jeszcze nie było polskiej wersji plików tekstowych.

A tego co gdzieś czytałem, to te misje zostały specjalnie dodane w modzie TOTT, tak dla urozmaicenia 😀

W tym tekście jest napisane, że piszesz o X3TC. Tak wiec zdecyduj się w końcu o jaką rozgrywkę ci chodzi 😀 Bo X3TC to nie TOTT 😀 I ten wątek powinien być raczej w tamtym dziale 😀

Cytat

Wydawało by się, że grając w X3TC już ponad dwa lata, gra nie może mnie niczym zaskoczyć. Nic bardziej mylnego.

Cytat

No i dlatego to się nazywa modyfikacja, która w znacznym zakresie zmienia system gry. A co za tym idzie, większość jej aspektów ulega zmianie. Więc generalnie nie można nazwać tego już X3TC.

A czym? Wiedzminem, COD-em czy inna grą?

Zawsze to będzie X3TC, co najwyżej poddany Totalnej Modyfikacji. Ale silnik nadal będzie ten sam. Chyba że Egosoft udostępni kod źródłowy gry, a ktoś go zmodyfikuje.