Jump to content

Problem z przesyłaniem steków wołowych.

Szynszyl
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...

jak nie dokujesz swoim statkiem to tez spróbuj poprzez dostosowanie ustawień.

W menu stacji, statki na pokładzie, z menu statku (na pokładzie stacji) - dostosuj ustawienia i powinno hulać.

zaawansowane - wymień ładunek, służy do wymiany ładunku z innymi statkami zadokowanymi na stacji lub ze statkami które masz na pokładzie statku z którego wywołujesz polecenie.

Jeśli się nie mylę, to w czystej grze nie ma fabryk rakiet Tomahawk. Musisz więc grac z jakimś modem dodającym miedzy innymi te fabryki.

To że nie możesz przetransportować z ładowni statku do fabryki Steków Wołowych może świadczyć o dwóch rzeczach:

1.

Cytat

Załadowałem ja na full ogniwami i ruda...

zapełniłeś magazyn fabryki, który normalnie powinien być równy pełnej pojemności surowców i towarów produkowanych w fabryce, tymczasem jest dużo mniejszy.

2. Twórca moda źle przypisał surowce do fabryki.

Nie pozostaje nic innego jak opisać problem w temacie moda na stronie Egosoftu (na angielskim forum) i liczyć że twórca poprawi błąd.

Jeżeli stocznia ATF* nie dodaje fabryki rakiet Tomahawk do stoczni argońskich to jak najbardziej w czystej grze fabrykę rakiet Tomahawk można legalnie nabyć.

* tylko stocznię ATF mam zainstalowaną spośród skryptów dodających stacje i statki (a raczej dających możliwość kupienia bo i stacje i statki w grze już są), i faby tomahawków są do kupienia.

Spróbuj Szynszyl jak pisałem. Dokujesz TSem do stacji. Z menu stacji wybierasz statki na pokładzie, wybierasz statek, z menu statku wybierasz dostosuj ustawienia stacji, pokaże się okienko wybierasz steki wołowe i strzałkami przenosisz tyle ile chcesz do magazynu stacji.