Vertaril Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Witam ponownie. Otóż postanowiłem zacząć działalność ekonomiczną dosłownie od zera. Tak więc mam już milion kredytów i nie wiem, czy trzymać, czy wydać na fabrykę. Mniejsza o to... zamierzam się ustatkować w sektorach argońskich. Chciałbym prosić o jakiś drobny schemat pierwszej, niezbyt drogiej fabryki, czyli jakie miejsce, ile transportowców, co mam z owymi statkami zrobić, jak to wszystko rozplanować. Trochę tego dużo, ale pomoże mi to w przyszłych sytuacjach, kiedy osiągać będę znacznie więcej niż jedna fabryka. Bardzo dziękuje za pomoc wszystkim, którzy mi ją okażą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 FAQ, masz tam odnośniki do odpowiednich tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertaril Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Ok, mam jeszcze jedno pytanie, a nie chce tworzyć nowego tematu. W FAQ nie widziałem. Jaki dokładnie handel wpływa na naszą reputację u danej rasy? Bo raz mi się zwiększa, raz nie, a ja nie mogę wychwycić właśnie tego czynnika lub czynników (jeśli kilka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cerber Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 1. Poszukaj jeszcze raz. Jest na początku.2. Handel (każda transakcja) przybliża Cię do awansu o x%. Czym wyższa ranga tym mniej % otrzymujesz za każdą transakcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 25 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 tyle samo punktów, z tym że na każdą następną rangę potrzeba tych punktów coraz więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertaril Opublikowano 26 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ok, dzięki... a macie może jakieś dobre pomysły na pierwszą fabrykę? Tzn. w jakim sektorze i jaka? Chciałbym zawęzić pomysły do sektorów Paranidian (ta część gdzie jest Paranid Prime, Empires Edge itd.) i Argonów (Argon Prime, CSW itd.).Nie musi być tania, coś koło 2mln (sama stacja). Ja np. zauważyłem, że w Emperor Mines jest straszny kryzys z ogniwami. Jak dostarczę jedną serię, to przy drugiej oni już wyczerpią te ogniwa Może tam warto by ulokować elektrownie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 poszukaj wątek handlowo-produkcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 FAQ#8 i linki w nim zawarte. Polecam zapoznanie się całym FAQ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi