Konrad162 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Może wie ktoś gdzie sprzedać mogę rakiety typu żądło i igła ? Bo w argońskim doku zaopatrzeniowym mówią mi że "produkty nie są skupowane". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolnik_pl Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Najczęściej w dokach jak nie argońskim to zobacz u innych ras. Ja np. gromadzę czy to rakiety czy broń do sprzedania potem ładuje to do statku który np. przejąłem, specjalnie kupiłem itp. następnie sprzedaje statek z pełną ładownią Bez problemu bez kłopotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BAAL-Melkart Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Rakiety żądło i igła to chyba broń Kha'ak, więc raczej żaden dok ich nie przyjmie. Metoda wyżej wymieniona jest chyba jedyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 no to głupota bo powinni właśnie zbierać takie obiekty do badań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless one Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Z tego co widziałem to rakiety i broń w XTC sprzedaje się w placówkach wojskowych rasy, która je produkuje.Znajdź Placówkę wojskową Kha'ak i tam sprzedaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 A czy ten plugin XTC: Equip Trade nie ma zwiazku z nabywaniem przez doki dobr, ktore nie sa normalnie oferowane. Wlasnie mam manuala przed nosem, aczkolwiek nie mam teraz dostepu do gry by sprawdzic. Pisze , ze po wlaczeniu gracz nie bedzie mogl sprzedac rzeczy, ktorych normalnie dok nie oferuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi