Anonimowy Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Witam, Problem prosty, muzyka w tle sektorów się lekko mówiąc schrzaniła, gra ... ale to dużo powiedziane, słychać jak z telefonu komórkowego z roku 2002-2003. Sprawdzałem w plikach gry, tam są te pliki od tła i te grają że aż miło dla uszu. Co robić ? Zmian nie robiłem, nie grałem z dwa może trzy tygodnie i tu nagle taki problem. Gra nie ma ( przynajmniej ja nie widzę) ustawień od dźwięku, zmiana poziomu głośności nic nie daje. Inne programy/gry działają bez zarzutu. Gra stała się nie grywalna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Problemy z dźwiękiem w X'ach wywoływane są zwykle przez kodeki.Zerknij do tego tematu http://xudb.pl/topic/1275-problem-z-d-wi-kiem/, co prawda problem trochę inny ale rozwiązania są standardowe.Sprawdź też jak wygląda sytuacja w momencie uruchomienia nowej gry, być może save się w jakiś sposób zepsuł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi