Anonymous Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Witam, Problem prosty, muzyka w tle sektorów się lekko mówiąc schrzaniła, gra ... ale to dużo powiedziane, słychać jak z telefonu komórkowego z roku 2002-2003. Sprawdzałem w plikach gry, tam są te pliki od tła i te grają że aż miło dla uszu. Co robić ? Zmian nie robiłem, nie grałem z dwa może trzy tygodnie i tu nagle taki problem. Gra nie ma ( przynajmniej ja nie widzę) ustawień od dźwięku, zmiana poziomu głośności nic nie daje. Inne programy/gry działają bez zarzutu. Gra stała się nie grywalna .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowler Posted January 23, 2011 Share Posted January 23, 2011 Problemy z dźwiękiem w X'ach wywoływane są zwykle przez kodeki.Zerknij do tego tematu http://xudb.pl/topic/1275-problem-z-d-wi-kiem/, co prawda problem trochę inny ale rozwiązania są standardowe.Sprawdź też jak wygląda sytuacja w momencie uruchomienia nowej gry, być może save się w jakiś sposób zepsuł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts