Yacek Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Jak łatwo się dorobić. Mały cheat, więc dam spoiler.SpoilerWykorzystać można błąd XTC. Każdy statek mający w nazwie "Kreślenie map" po zakupieniu od jego pilota danych o asteroidach w sektorze staje się statkiem bez pilota, można go przejąc przy pomocy SCS i sprzedać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Spoilerhehehe czyli jednym słowem facet sprzedaje Ci mapę i spiernicza z okrętu w strachu że go rozwalisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 ciekawe,ciekawe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 mapa scorpa pokazała mi statek bez pilota "kreślenie map" podleciałem zająłem a chwile później ten skurczybyk skoczył w hiperprzestrzeń i tyle go widziałem (jako już mój statek).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 cza się do stoczni widac pospieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Cytatcza się do stoczni widac pospieszyc nie zdarzyłbym, ale jakbym miał teleport to na szybko trzeba było jego ekwipunek przenieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nameless one Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 Gorzej jak by Cię porwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad162 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2011 CytatGorzej jak by Cię porwał co racja to racja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 24 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 Dorwałem dzis sokoła,rzeczywiście wyskoczył pilot po zakupie danych ,skierowałem go do najbliższej stoczni,przeleciał 1 sektor, w nastepnym był blisko bramy do tego Atropos IV i potem gdzieś znikł.W sumie wychodzi na to, że jak zobaczymy jakis statek kreślenie map w sektorze ze stocznią można sie połakomic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 24 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2011 U mnie statki potulnie lecą do stoczni odległej o kilka sektorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi