Jump to content

Statystyki statków XTC

Recommended Posts

• 2 weeks later...

no i znalazłem odpowiedź gdzie jest Aran....

http://www.thexuniverse.com/threads/211 ... light=aran

Cóż aran jest w gonerskiej stoczni... a gdzie jest gonerska stocznia, a i tu się pojawia problem bo nie ma jej w grze. Chyba nie pozostaje nic innego jak przerobić skrypt Gonner Shipyard aby stocznia była dostępna wraz ze statkiem. Bo jednak bądź co bądź to Aran jest b. przydatnym statkiem w grze w przeciwieństwie np. do mobilnych fabryk....

hmmm... no własnie nie wiem 😛 , jedyny skrypt jaki obecnie używam to Salvage Command Suite V3.38 który mimo iż miał nie dzilac sprawnie u mnie smiga az miło 😀 zresztą , ja mam w ogóle jakąś super wersje XTC, nigdy nie miałem problemu z wyskakiwaniem pilotów, kilka razy mnie co prawda wywaliło z gry ale na początku i przy poprzedniej instalce , teraz smiga bardzo dobrze:), gra chodzi mi lepiej niż zwykła TC ale to zrzucam na bark skryptów które używam w TC.

No to polecam:

Kup/zdobądź Custodiana, zobacz ile statków może do niego zadokować (1) i spróbuj zadokować.

Kup/zdobądź Tepukei, zobacz ile statków może do niego zadokować (2) i spróbuj zadokować.

Zobacz na nowe TP+, ile z nich ma nowe modele. Ja kupiłem już Phantoma, Ocelota i Mani. Wszystkie maja model Hyperiona. Aż boję się kupić Hyperiona 😛

jest jeszcze jeden sposób a mianowicie dajesz takiemu statki podążaj za... np. jakimś M3 i wtedy tym M3 dokujesz. A mobilna stocznia posłusznie za nim leci i też dokuje. Jak już za dokuje to dajesz zatrzymaj polecenie i już. Takie coś najlepiej wykonywać będąc samemu po za sektorem. Tak na wszelki wypadek.

też się zastanawiałem nad tą elektrownią (dariusem konkretnie, ale jeszcze chyba amaranth może produkowac ogniwa?), może kiedyś jak postanowię walnąc wielką flotę to może bedzie to taki zaopatrywacz ogniw?Tylko bym sie musiał rozeznac ile to produkuje tych ogniw 😛