Gonsienica Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Witam, oto moje pierwsze opowiadanie. Miłego czytania, następna część będzie prawdopodobnie jutro. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted January 17, 2011 Share Posted January 17, 2011 Jak dla mnie bomba, świetny wstęp. PS. Czy te satelity tworzą coś jakby osłonę energetyczną czy po prostu są to działka ostrzeliwujące przybyszów. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonsienica Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 Tak, to taka osłona energetyczna. Składa się z dwóch warstw pomiędzy którymi znajdują się satelity, w celu ochrony ich przed atakiem z zewnątrz, oraz przed atakiem od środka, dlatego też, jak napisałem po aktywowaniu zamienia się w pułapkę, bo nie można ich zniszczyć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonsienica Posted January 21, 2011 Author Share Posted January 21, 2011 I co sądzicie o tym opowiadaniu? Macie jakieś pomysły, coś dodać? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeWaR Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 Nie dość, że John, to jeszcze Smith.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Mało to Polskie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revan Posted April 30, 2011 Share Posted April 30, 2011 Możnaby było napisać jakieś sensowne zakończenie. Ale się miło czytało Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonsienica Posted June 11, 2011 Author Share Posted June 11, 2011 Po długiej nie obecności dodałem kolejny wpis. Rezygnuję jak na razie z pisania dziennika. Przepraszam za nieobecność i brak nowych części - musiałem wszystko przemyśleć by to miało jakiś sens. Teraz potrzebuję waszej pomocy - potrzebuję jakieś imiona i nazwiska załogi, oraz ich krótki opis (ok 7-9 osó. Wybiorę kilka z waszych propozycji. Postacie mogą być całkowicie fikcyjne, nieważne jaka narodowość, byle był opis i nie było przesadzone(np. 7 Polaków, 1 Rosjanin i jeden Japończyk).Za wszelką pomoc i cierpliwość bardzo dziękuję. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revan Posted June 12, 2011 Share Posted June 12, 2011 Wybaczam ci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gonsienica Posted June 12, 2011 Author Share Posted June 12, 2011 Kolejna część, trochę rozkręca się fabuła. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts