Gonsienica Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam, oto moje pierwsze opowiadanie. Miłego czytania, następna część będzie prawdopodobnie jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 17 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Jak dla mnie bomba, świetny wstęp. PS. Czy te satelity tworzą coś jakby osłonę energetyczną czy po prostu są to działka ostrzeliwujące przybyszów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Tak, to taka osłona energetyczna. Składa się z dwóch warstw pomiędzy którymi znajdują się satelity, w celu ochrony ich przed atakiem z zewnątrz, oraz przed atakiem od środka, dlatego też, jak napisałem po aktywowaniu zamienia się w pułapkę, bo nie można ich zniszczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 I co sądzicie o tym opowiadaniu? Macie jakieś pomysły, coś dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeWaR Opublikowano 21 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Nie dość, że John, to jeszcze Smith.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Mało to Polskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Możnaby było napisać jakieś sensowne zakończenie. Ale się miło czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 11 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2011 Po długiej nie obecności dodałem kolejny wpis. Rezygnuję jak na razie z pisania dziennika. Przepraszam za nieobecność i brak nowych części - musiałem wszystko przemyśleć by to miało jakiś sens. Teraz potrzebuję waszej pomocy - potrzebuję jakieś imiona i nazwiska załogi, oraz ich krótki opis (ok 7-9 osó. Wybiorę kilka z waszych propozycji. Postacie mogą być całkowicie fikcyjne, nieważne jaka narodowość, byle był opis i nie było przesadzone(np. 7 Polaków, 1 Rosjanin i jeden Japończyk).Za wszelką pomoc i cierpliwość bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revan Opublikowano 12 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Wybaczam ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 12 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2011 Kolejna część, trochę rozkręca się fabuła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi