LITWINCZUK Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Czy to tylko u mnie tak jest, że w "Windowed Mode" nie można przesunąć okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITWINCZUK Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dodaję nowego posta ponieważ poprzedniego nie można edytować:Windows XP, X3TC, Xtended mod.Przy wyskoczeniu z gry Alt+Tab i próbie złapania za belkę, gra się zawsze aktywuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITWINCZUK Opublikowano 13 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Dobra, poradziłem sobie - napisałem prosty programik który przenosi okno na pozycję X,Y.Z czystej ciekawości - też tak mieliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2011 Nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LITWINCZUK Opublikowano 17 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Ten mały programik służy do przenoszenia okna gry X3TC które (przynajmniej u mnie) uruchomione w trybie "windowed" nie da się przenieść. Wystarczy uruchomić grę (w dowolnym etapie), wyskoczyć Alt+Tab do innego okna (trzeba mieć do czego wyskoczyć albo też odpalić Menagera Zadań (Ctrl+Alt+Del)) i kliknąć 2x na programie by go uruchomić. Nie ma znaczenia gdzie leży program, aby tylko w tym samym katalogu znajdował się plik z pozycją okna. Okno można przenosić dowolną ilość razy (zmienić pozycję w pliku - jeśli ci nie pasuje - uruchomić plik raz jeszcze).X3TC Window moveZawartość:X3TC_window_mover.exe - kliknąć 2x i okno zostanie przeniesione na pozycję X,Y które są zapisane w pliku poniżej:002_window_position.txt - plik w którym można wpisać żądną pozycję okna.Pierwsza linia to pozycja X,druga linia: Y Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi