Yacek Opublikowano 28 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 Hyperion TP jest, ale nie u Splitów tylko jak przystało u Paranidian.Co do Smoka (Drake), bo to właśnie ten statek, to w jego nazwa jest pobierana z określonego ID z pliku 0001-L048 lub u Ciebie L044, to że po polsku jest Smok, to już inna bajka.W sumie to może lepiej że jest Smok, a nie Kaczor Ale jeśli już to poprawię w polskim tłumaczeniu TC tego Smoka na Drake i będzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoyTass Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 CytatHyperion TP jest, ale nie u Splitów tylko jak przystało u Paranidian.No to kup sobie Splickiego TP+ i zobacz co do Ciebie przyleci...A potem zrób to samo np. z ziemskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ale ja pisałem o nazwie statku Hyperion, a ty piszesz o modelu, który kiedyś zostanie zmieniony:CytatTe Hyperiony to klasa TP+ Assault Transport" za 40 mln. Kazda rasa bedzie miec takiego Hyperiona teraz Na dzien dzisiejszy te statki maja gotowe i odpowiednie dla ras statystyki , ale uzywaja zastepczego modelu bo osobne nie sa jeszcze gotowe. Tym modelem jest Hyp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Starczy tego offtopa w moim temacie. Zakonczmy te rozwazania o statkach. Wracajac do tematu. U mnie wyglada to tak,http://img684.imageshack.us/i/x3mapg.jpg/ 2 dwoch sektorach sa 2xWytwornia Plazmy i FBL. W trzecim sektorze sa koszary, zas w czwartym wytwornia FBL. Wyglada to calkiem fajnie. Mysle, ze trzeba juz cos zaczac Tylko nie wiem gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi