Woleyko Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Otóż czy istnieje możliwość aby w statkach klasy M1 można było zadokować statkiem klasy TS ? Tak sobie myślę że to chyba przez wielkość hangaru w statku ale nie jestem do końca pewien ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Poszukaj skryptu Dock TS. Opcja "szukaj" się kłania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Woleyko Posted December 19, 2010 Author Share Posted December 19, 2010 A więc ściągnąłem , zainstalowałem i nic ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volvez Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Przeczytaj info o tym skrypcie.Chyba potrzebny jest automat dokujący i coś tam jeszcze. I jakiś "rytuał", bo raczej nie jest tak jak z dokowaniem do fabryk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorkvild Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=257062Ten skrypt jest niezly, znacznie bardziej poszerza mozliwosci dokowania do duzych statkow. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Podleć TS-em do statku TL/M1/M2, oczywiście z Automatem dokującym na pokładzie TS-a, w rozkazach Specjalnych statku będziesz miał "Dokuj TS", ta opcja pozwoli zadokować TS-owi do TL/M1/M2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro-Man Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 Nie próbowałem metody Yacka więc w kwestii automatu dokującego pozostaje neutralny.Wiadomo mi jednak że na 100% Ts'em mozna zadowkować do statków klasy , potocznie nazywanych m0 czyli Gonerski aran i Tarrańska ( a raczej terrańska - ATF ) Valhalla. Słyszałem też ponoć że skrypt CODEA umożliwia TS'om ( i innym statkom ) dokowanie do m1. Pozdrawiam.EDIT : Co do postu poniżej Tak właśnie myślałem. Nie chciałem mylić innych więc napisałem :CytatSłyszałem też ponoć , jak zwykle nikt nic przeciwko mnie nie ma.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marqoni Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 CODEA raczej nie umożliwia dokowania TS'ów do lotniskowców (można bombowce). Transportowce zaopatrzeniowe kursują między bazą-dokiem, a lotniskowcem i przemieszczają towary za pomocą teleportera. Zresztą tak jest szybciej, zanim by zadokowały mija cenny czas.Sam próbowałem kiedyś z jakimś skryptem dokowym, ale wymagał on rozpoczęcia gry od początku, więc sobie darowałem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
domino Posted December 20, 2010 Share Posted December 20, 2010 ts'y tez można z CODEA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts