Andrew Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Niedawno ruszyła Beta Bttlefilda zapowiada się naprawdę fajnie jest coś jak Battlefield Heroes z założenia ale mechanika rozgrywki jest z Battlefielda 2 oraz Bad company. Z tego co zauważyłem w becie to zapowiada się na naprawdę łakomy konsek który z pewnością przebije Battlefield Heroes.Strona oficjalna na której można się zarejestrować do bety.http://battlefield.play4free.com/en/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biesu98 Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 mam na tym konto a ściągnąć sie nie da Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moskit Posted December 19, 2010 Share Posted December 19, 2010 Cytatmam na tym konto a ściągnąć sie nie da Bo trzeba mieć kluczyk zaproszeniowy. Dostaje się go albo po farcie na maila albo jeżeli masz dobre kontakty. Mi się udało, bo kumpel na dwa maila zarejestrował się i na obydwa dostał kluczyk. Chwilkę pograłem, ale straszne lagi są, zaś BP4F to takie połączenie BF2 i Bad Company 2, ponieważ mamy mapki, tryby gry i cały silnik z tego pierwszego, zaś z tego drugiego dorzucono levelowanie i odblokowywanie broni. Mam nadzieję, że kiedyś w naszym kraju będę mniejsze lagi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biesu98 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 a da sie budynki rozwalac? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biesu98 Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 wyslali mi link, weszlem przez to do strony głównej battlefielda a kodu nie dostałem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro-Man Posted December 23, 2010 Share Posted December 23, 2010 A da się edytować posty ?Jak tak to naprawdę fajnie.Szczerze to nie lubię tego typu gier. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts