Andrew Opublikowano 18 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Niedawno ruszyła Beta Bttlefilda zapowiada się naprawdę fajnie jest coś jak Battlefield Heroes z założenia ale mechanika rozgrywki jest z Battlefielda 2 oraz Bad company. Z tego co zauważyłem w becie to zapowiada się na naprawdę łakomy konsek który z pewnością przebije Battlefield Heroes.Strona oficjalna na której można się zarejestrować do bety.http://battlefield.play4free.com/en/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biesu98 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 mam na tym konto a ściągnąć sie nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moskit Opublikowano 19 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Cytatmam na tym konto a ściągnąć sie nie da Bo trzeba mieć kluczyk zaproszeniowy. Dostaje się go albo po farcie na maila albo jeżeli masz dobre kontakty. Mi się udało, bo kumpel na dwa maila zarejestrował się i na obydwa dostał kluczyk. Chwilkę pograłem, ale straszne lagi są, zaś BP4F to takie połączenie BF2 i Bad Company 2, ponieważ mamy mapki, tryby gry i cały silnik z tego pierwszego, zaś z tego drugiego dorzucono levelowanie i odblokowywanie broni. Mam nadzieję, że kiedyś w naszym kraju będę mniejsze lagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biesu98 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 a da sie budynki rozwalac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biesu98 Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 wyslali mi link, weszlem przez to do strony głównej battlefielda a kodu nie dostałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 23 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 A da się edytować posty ?Jak tak to naprawdę fajnie.Szczerze to nie lubię tego typu gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi