Neofita Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Opancerzenie kadluba...mam z tym problem.Szukalem w instrukcji..nie ma,na forum tez nikt nic nie napisal o tym.W encyklopedii w grze dosc enigmatycznie wyjasnione tzn nie za wiele wyjasnia po za tym z czego zrobione i gdzie mozna kupic.Moje pytanie dotyczy tego czy moj tok myslenia jest ok Mysle ze jest to element ktory jest potrzebny do naprawy kadluba w momencie kiedy nam ktos porzadnie przywali i jedziemy napraic statek do stoczni.Innego wyjasnienia nie widze poniewaz testujac gre kupilem ten element i zalegal w ladowni.Jesli jednak sie myle prosze o wyjasnienie do czego ten produkt w X3 finalnie sluzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dla gracza to jest nieistotne, nie wplywa to nA poprawe i wytrzymalosc statku ktory to ma. Czasami w statkach sterowanych przez Ai zalega to cos w ladowni, rzekomo dluzej trwa przebijanie sie do srodka podczas abordazu, aczkolwiek nie jestem do konca pewien tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ja osobiście nie rozumie poczynań twórców gry. Bo po co robią towary, których później i tak nie można użyć w grze Przykładowo są Plakaty, ubrania robocze, narkotyki, leki, ryby, komponenty silników i inne gady i płazy.Podobna sprawa jest z dodatkami do naszych statków, które istnieją, ale jakoby tak za specjalnie nic nie wnoszą do gry Ja osobiście uważam że aby naprawić statek który ma mniej niż 70% stanu powinien być naprawiony w stoczni lub w ładowni naszego statku powinno znajdować się, Teladianium, Opancerzenie kadłuba lub Płótno przemysłowe. Generalnie śmieszy mnie taki motyw, że mamy myśliwiec z 2% stanu kadłuba i 98% jesteśmy w stanie "wystrugać" Lekka przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Czasem jest tak, że w pewnym momencie prac nad danym projektem niektóre koncepcje się trochę zmieniają z braku czasu czy środków, pozostawiając takie bezużyteczne i niedokończone przedmioty. Być może w przypadku części z tych o których piszecie było właśnie tak Inne pewnie zostały dodane celowo, podobnie jak wszystkie taksówki, areny i temu podobne statki, żeby nadać grze trochę smaku. Pozornie bezużyteczne, ale tworzą w pewnym sensie i stopniu klimat.Naprawa kadłuba została pewnie wprowadzona z myślą o nowych graczach. W końcu liczy się sprzedaż Dla wielu wcześniejsze tytuły były zbyt hardcore'owe, więc w TC pojawiło się sporo takich ułatwień. Mnie osobiście to nie przeszkadza, w końcu mamy wybór- starzy wyjadacze nie muszą w ogóle z nich korzystać, a nowi są zadowoleni że mogą sobie trochę osłodzić żywot laserkiem Chociaż jakiś bardziej dopracowany system napraw byłby dużym plusem. Kwatera główna pojawia się tak późno, a naprawa w niej zajmuje tyle czasu i pochłania niewiele mniej środków niż wizyta w stoczni, że w tej kwestii zabawa z nią nie bardzo ma sens. Wiem, że są różne skrypty, ale w nich też w większości środki do napraw biorą się znikąd Może XTC doda coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 A wg. mnie Marines muszą mieć parę opcji np. jesteśmy m6 w jakimś tam sektorze i dość daleko od stoczni. Wywalamy marines w kosmos, po czym wydajemy komendę naprawiaj. My idziemy sobie do toalety na kupkę a ci nam naprawiają statek. A propo kupki lecę do łazienki bo nie wytrzymuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Ziemianie używają jakiegoś towaru o podobnej nazwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi