Boro-Man Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Czemu robisz Offtopa ??? To moja działka.Na koniec odpowiedź , Cytuję Volveza : " Avarice to sektor" i dodaję że mieści się między montaalar i new income , z góry Legend's home. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arw1 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 CytatCytat...ciach.... Ale do TC to mogli jakis deathmatch wrzucic przynajmniej.Dobrze prawi waszmość Dobrze, oj dobrze. Liczę, że Egosowtowe dowodzenie też czyta ten temat i ruszy swoje rzydzie [czyt. wielkie szanowne rydzyki ] by zrobić do TC dodatek umożliwiający gre ON-LINE [ byle bez wymagań płacenia Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boro-Man Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Jasne zrobi z 1 sektorem i tylko myśliwcami, jasne zrobi. NIE ZROBIP.S. zepsułeś mi offtopa ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arw1 Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Psułem niemcom czołgi, więc i offtopy przez przypadek niszcze [niewinna mina p.panc.]Yacek spokojnie. offtop zniszczony- wdepneli na małe pole minowe i nie przeszli dalej . Nie musisz nawalać od razu z 90 calowej rury Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yacek Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Panowie. Proszę zakończyć offtopa i przestać spamować, bo wyciągnę konsekwencje zgodnie z regulaminem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts