Boro-Man Opublikowano 14 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2010 WITAM. TUTAJ MOŻECIE ZAMIESZCZAĆ SWOJE ZDANIE O JEDYNEJ JAK NA RAZIE OPOWIEŚCI O SOHNENACH. WIECZNY STRAŻNIK ( ALL RIGHTS RESERVED ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Niezłe opowiadanko, ale 250m to chyba przesada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 15 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Myślełem nad trzema metrami a nawet i czterema... qu... skapnołem się że chodzi nie o sto pięćdziesiąt metrów ale o metr pięćdziesiąt. Zmienię to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mało komentarzy/ów . Proszę o więcej, czy tak trudno napisać podoba lub nie podoba mi się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gother Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Mapa Splita o imieniu Scorp jest do podcierania sobie nią odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Najwidoczniej sohneni wydają ją w formie papierowej, o ile wydają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 CytatMapa Splita o imieniu Scorp jest do podcierania sobie nią odbytu. Bzdura, mapa Scorpa jest OK. Trzeba ją tylko aktualizować jak najczęściej.A tak przy okazji, co twoja uwaga ma wspólnego z komentarzami opowiadania Borona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nie sądzę że mapa Scorpa jest "nie w porządku". Sam jej używam. Chciałem aby rasa przedstawiona w powieści była całkiem odmienna od naszych ras, tzn. inne zwyczaje, inny światopogląd itp. .P.S. Czyja uwaga ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 16 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 A kogo cytowałem?OK, sorry, jeden odcinek opowiadania mi umknął. teraz przeczytałem całość jeszcze raz i już wiem o co biega wam z tą mapą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 16 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Nie masz za co przepraszać. Ja popełniłem błąd pisząc że sohneni ( wg. mojego wyobrażenia ) mają 250 m , chodziło o 2 metry i 50 centymetrów. FRAJER B-man FRAJER !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonsienica Opublikowano 17 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Z tą mapą scropa dobre było. Skoro zmienili mu wygląd to jak teraz wygląda?I takie małe pytanie - kiedy będzie nowa część SYSTEM DEATH? Bo ciekawie się czytało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zmienili mu wygląd z pieska na ptaszka, , ale seryjnie.A jak mi się będzie nudziło jak teraz To SD napiszę dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi