Boro-Man Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Witam w tym temacie chcę żebyście podali swoje odczucia/emocje. Jeżeli takowych nie mieliście, podajcie po prostu co wam się podoba, a co nie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Fajne opowiadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Twoje też jest w porządku, a może wypowiesz się dlaczemu fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 CytatdlaczemuNowe słownictwo wprowadzasz? Pisze się dlaczego lub czemu.A opowiadanie spoko, nie sądziłem, że znajdziesz tlen na stacji Xenonów, bo im on nie potrzebny, ale nieźle kombinujesz z lodówką Jedna uwaga, tak wielkich statków nie budowano by na ziemi, zbyt duże koszty i problemy z umieszczeniem w kosmosie. Taniej i prościej wybudować w kosmosie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Też prawda, ale nie chcę już zmieniać tego co napisałem. A i też nie wiem skąd tlen na stacji xenonów, może dla tych sztywnych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 8 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Z początku też zastanawiałem się skąd u licha tlen na stacji Xenów. Hmm no ale w końcu to terraformerzy, maszyny przystosowujące planety jak i ich księżyce pod kolonizację. Tak wiec uważam że w sumie mogą posiadać jakiś tam "tlen" . W sumie to opowiadanie to s/f co za tym idzie równie dobrze możesz napisać o galopujących jednorożcach i raczej rozsądny czytelnik nie powinien tego komentowac, bo to w końcu opowiadanie S/F Gdzie wszystko jest możliwe, nawet atak wściekłych ślimaków W każdym razie jestem ciekaw dalszych wydarzeń tego opowiadania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 8 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dzięki Lizard za natchnienie. Co powiecie na jednorożnych jeźdźców na grzbietach galopujących ślimaków. Cieszę się że większość komentarzy jest pozytywna. Jutro coś napiszę ( na 9 grudnia ). Wiecie, uczę się od najlepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Panie Roman, a co się dzieje z pańskim opowiadaniem ? Szkoda bo było fajne Mam taki pomysł. A co by było, gdybyś do tej stacji wprowadził T-800 z filmu Terminator No wiesz skoro to maszyny.....Na samą myśl o tym jak Roman pogromca wibratorów... sorki terminatorów, rozwala większość z nich i ucieka statkiem L,M lub NA może nawet P ? SpoilerRoman pogromca!!!! Roman Niszczyciel Romanus Maximus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 11 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 No Lizard, jeszcze trochę a ktoś nada ci tytuł "Fan of Boro-man". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 12 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 Nie wiem ale historia się rozwiąże i nabierze tempa.P.S. Lizak znowu mnie natychasz ( od : natchnienie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapitan Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 ło kurde,chyba mu się ten tlen skończył jednak tak oto epicko zakończyłem tę historię...(musiałem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi