Boro-Man Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Witam. Ostatnio korzystam z systemu W. Vista. Z braku innych zajęć zainstalowałem sobie X2 The Threat, chciałem poczuć klimat tej gry, sami wiecie. Aczkolwiek mniemam iż nie poczuję tego klimatu albowiem gra nie chce mi się uruchomić. Włączałem w trybie zgodności z Systemem XP i 98. Nadal nie idzie... Wspomnę iż mam oryginalną płytę X2 TT, wszystkie instrukcje instalacji zostały wykonane. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zerknij tutaj http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=178849 i pamiętaj o spatchowaniu gry do najnowszej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 A gdzie wspomniane wyżej patche znajdę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Dzięki może pomoże. W każdym bądź razie dzięki za fatygę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prowler Opublikowano 4 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 W razie czego poszperaj jeszcze na forum Ego w tamtym dziale technicznym. X2 działa na Vista na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Działa !!! Dzięki prowler masz u mnie wieelkiego +-a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 Tia działa...ale z tym małym wyjątkiem że nie słyszę komentarzy.. tzn. gra chodzi bez głosów. Macie jakieś po/rady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 17 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Dobra rozwiązałem swój problem .Koniec tematu - OFFTOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi