Etzio Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Witam oto moje pytania1. Kim są Sohneni2.Gdzie ich można znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sorkvild Opublikowano 1 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Sohneni jesli juz. Prastara rasa, ktora ma wiele wspolnego z budowa bram miedzygwiezdnych. W TC ich nie ma. W X3R jest wmianka. W XTM są! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2010 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 CytatSohneni jesli juz. Prastara rasa, ktora ma wiele wspolnego z budowa bram miedzygwiezdnych. W TC ich nie ma. W X3R jest wmianka. W XTM są!Raczej: są to strażnicy, pozostawieni przez starożytną rasę, których zadaniem jest czuwanie nad bramami i opieka nad nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Mam jeszcze jedno pytanie.Czy jest jakiś skrypt/mod, który dodaje ich statki do gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Do X3R - XTM-emDo X3TC - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Szkoda (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 2 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2010 Szkoda? Raczej, nie. Ich statki były zbyt mocno przegięte, zaburzały balans gry jeśli dostały się w ręce gracza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 CytatSzkoda? Raczej, nie. Ich statki były zbyt mocno przegięte, zaburzały balans gry jeśli dostały się w ręce gracza.Przegięte ? Nie trzeba daleko szukać. Osobiście uważam że statki Ziemian jak i Cadiusa ze skryptu X-Tra Ship/Station Pack również są przegięte. Dlatego lubie latać M7 Deimos/Cerber. Obecnie jestem za " sterami" M1 Galeon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Volvez Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 CytatObecnie jestem za " sterami" M1 GaleonA jednak latasz czasem M1/M2. Myślałem, że ich nie lubisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 3 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Fakt, preferuje M7. Aczkolwiek M7 ma małą pojemność kiedyś M7 Gryf mógł pomieścić 25 myśliwców. Gdy liczbę zredukowano do 9 zacząłem grzebać w Tship. Grając w obecną rozgrywkę chciałem ponownie edytować Tship, ale doszedłem do wniosku, że to jednak oszustwo. Tak więc muszę zadowolić się tym, co mam w grze. Nic nie będę edytował. W trakcie wykonywania fabuły FF w systemie M148 znalazłem porzucony Galeon. M1 Galeon w sumie nie jest takim mocarnym statkiem, nie ma przesadzonego uzbrojenia, ani multum osłon, a i hangar jest jak najbardziej rozsądny, bo 25 sztuk. W zupełności wystarczy mi to na skrzydło bombowców - cztery sztuki i 20 myśliwców M3+ Argońskie Zaćmienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 WitamChodzi oto że przeglądając modele statków za pomocą X3 edytor 2, natrafiłem na M3 Sohenów.Chciałbym wiedzieć czy u was też można ten statek znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Tak, ale statek nie jest używany w grze TC.A na statek się nie napalaj, ma zmienione parametry, które powodują, że nie ma sensu go używać: http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship. ... DAyMjIzNTU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 Innymi słowy nie ładuje mu się broń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lizard Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 CytatInnymi słowy nie ładuje mu się broń. ???Raz udało mi się znaleźć porzucony statek w nieznanym sektorze na północ od M148. I jakoś działał mi dobrze nie miałem z nim żadnych problemów. O ile dobrze pamiętam ten statek jest dostępny w profilu startowym Jagody. Sam profil jest niedopracowany, ale polatać nim można.@Boro-Man masz dziwny Avatarek. Sądziłem że Wy Boroni jesteście rasą miłującą pokój i miłość, tymczasem twój Avek przejawia wiele złości i agresji )) A jak tam miewa sie pani kałamarnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 5 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 A z czym wam się kojarzą sohneni? M i z gostkiem o imieniu Anubis : Spoiler.A z czym wam się kojarzy. Albo może spróbujcie wyrwać jakieś fotki od gości z teamu X-tended. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 Statek sohnenów (jak ktoś wspomniał oriax ) , prawda nie ładuje mu się broń. BŁĄD ! Przykład, stworzyłem sobie profil sohnena o imieniu saqucharon , start w nieznanym sektorze ( potoczna nazwa - Avarice ), startuję tym właśnie wspomnianym wcześniej statkiem, mam założone działa akceleratorowe. Postrzelałem aż generatory broni wyniosły 0%. Poleciałem do sektora New income, przed bramą generatory statku wynosiły 0% po przeleceniu przez bramę wyniosły 100% !!! Choć z drugiej strony , aktualnie latam z 2 miotaczami materii gdyż ta broń nie wymaga ładowania lecz naboi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Etzio Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 WitamChciałbym wiedzieć czy XTC dodaje sohenów do gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 CytatWitamChciałbym wiedzieć czy XTC dodaje sohenów do gryNie ma nic o nich w manualu. W grze też raczej nie, a nie tylko raczej, a na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Dodaje statki sohnen, ale są, jak to dobrze ujął Sorkvild, i pozwolę tutaj zacytować :Cytatw XTC staly sie nieuzbrojonymi nielotami i slusznie.To wszystko co mam do powiedzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Ty piszesz o statkach, a pytanie dotyczyło rasy Sohnenów i zapewne misji/fabuły dla nich podobnie jak w XTM-ie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boro-Man Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Przepraszam , nie zrozumiałem. Ale fakt nie ma sohnenów w XTC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zaraz, bo chyba nie kapuje..., czyli w X3 Reunion jako rasy ich niema, ale są ich statki . ??? a X3 Terran Conflict niema ani statków ani rasy, ale plik samych statków w X3 TC istnieją czy tak .Jak te statki są tak silne i przegięte to ja bym chciał nimi latać, bo właśnie ja Lubie coś takiego. Co pobrać do X3 TC abym mógł ich używać , co zrobić aby w X3 Reunion też ich używać, ale uwaga, żeby nie musiał rozpoczynać gry od nowa jakaś stocznia może albo coś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yacek Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Nie.W X3R nie ma Sohnenów. Zostali dodani (rasa i statki) w modzie XTM. Model jednego ze statków Sohnenów, to model statku użytego (podobno, bo jakoś go nie pamiętam) w fabule X3R. Statek ten (SARGON) został w XTM podrasowany. Jego model znajduje się również w TC, ale w czystej grze nie jest używany. Można go za to spotkać w modzie XRM dla TC i AP.Chodzi o ten statek: http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=ODAyMjIzNTUA co do Sohnenów, to odsyłam do encyklopedii X-universum: http://xudb.pl/topic/1856-encyklopedia-uniwersum-x/page__st__30__p__30081#entry30081 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYZIO Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A może nie trzeba dodawać całego moda może jest jakaś stocznie gdzie mógłbym kupić te cacka .Znaczy się dodać tylko stocznie z tymi statkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi